Sport » Futsal

Megint jobb volt Szentgyörgynél az FK

Kitűnő második félidőbeli játékával a bajnokságban is legyőzte az FK a Sepsi Futsalt. Nem kezdődött jól.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fk sepsi12
Fotók: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. március 08., 20:42
0 hozzászólás. 

Újabb fontos három pontot gyűjtött be az FK Székelyudvarhely, a vasárnap esti telt házas találkozó egy nagyon jó második félidőt és sok gólt hozott.

Az FK az első percekben uralta a játékot, a zöld-fehérek nem tűntek veszélyesnek, inkább a Jakab-legénység vezette a támadásokat. A nyolcadik percben azonban kis híján vezetést szereztek a vendégek, ám a kapunk előtt Csoma lerántásáért nem adtak gólt a játékvezetők.

fk sepsi11Négy perc múlva viszont kapituláltunk, Klein ütött ki egy lövést, Cárdenas berúgta a kipattanót. A gól annyira feltüzelte a vendégeket, hogy rúgtak még egyet, Molina kitűnően indította Ugrét, aki nem kegyelmezett. Szerencsére hamar válaszolt az FK, Szőcs oldalberúgását elnézte a kapus, a hátralevő percekben érett az FK egyenlítő találata is, de mégsem született meg.

A második játékrész elején pontatlanok voltak a hazaiak próbálkozásai, bár egy-két szép helyzet jelezte, hogy beindulhat az FK, holott ekkor még tényleg nem játszott jól a csapat. Végül a távoli lövések jöttek be: Mihály a 27. percben ballal, spiccel eresztett el egy bombát, ami meg sem állt Molina kapujáig. A gól után az indulatok is forrni kezdtek, Gherman játékvezető a Pînzarunak kiosztott sárga lappal hűtötte le a kedélyeket. "Jó meccs lett belőle!" - jegyezte meg ezekben a percekben egy szurkoló a lelátón.

Biró Attila percei következtek, egyik lövését védte a spanyol kapus, de ezután annyira jól helyezett 15 méterről a jobb alsóba, hogy arra már nem volt ellenszere Molinának. A háromszékiek spanyol különítménye támadásra kapcsolt, de gólt ismét az FK ért el, Szőcs és Mihály kényszerítőzése után utóbbi talált gyönyörűen a kapuba.

Nem volt még letudva a meccs a 4-2-vel sem, Mánya hibázott elől, a kontratámadás végén Cárdenas pöckölte be a kapunkban. Még jobban nyomni kezdett a Sepsi, de Szőcs úgy végigrobogott rajtuk a 38. percben, hogy öröm volt nézni, a középre adott labdáját pedig Csoma vágta a hálóba.

fk sepsi135-3-nál vészkapusos játékra váltottak a szentgyörgyiek, de nemhogy bejött volna nekik, kétszer is ráfáztak: előbb Mihály, majd Biró is a saját hatosunkból emelt az üres kapujukba, kiütve a zöld-fehér háromszékieket.

Megérdemelten győzött az udvarhelyi csapat, a második félidőben legázolta ellenfelét. Két hétre megszakad a bajnokság a válogatott felkészülése és selejtezőmeccsei miatt, az FK egyelőre tartja második pozícióját az alapszakasz táblázatán.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 20. forduló:

FK SZÉKELYUDVARHELY–SEPSISZENTGYÖRGYI SEPSI FUTSAL 7–3 (1–2)

Sportcsarnok, 1200 néző. Vezették: Gherman Gabriel és Bogdan Sorescu (Bukarest)

FK: Klein – Mihály, Mánya, Szécsi, Szőcs. Csere: Biró, Csoma Ferenc, Szabó, Kovács. Edző: Jakab Zoltán

Sepsi Futsal: Miguel Molina – Cárdenas, Rivera, Duque, Pînzaru. Csere: Solano, Máté, Țicalo, Sergio Ugre, Bújdosó. Edző: Farkas Attila.

Gólszerzők: Szőcs (17.), Mihály (27., 33., 38.), Biró (30., 40.), Csoma (38.), illetve Cárdenas (12., 35.), Sergio Ugre (16.).

Sárga lap: Mánya, illetve Solano, Pînzaru, Duque.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."