Sport » Futsal

Ismét változott a futsaldöntő időpontja

Úgy látszik, az RLSz és a Digi Sport kényére-kedvére változtathatja az időpontot. Most éppen kedd lesz, de még ez is változhat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fk vasarhely6
Fotó: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. május 20., 11:53
0 hozzászólás. 

Amint megszokhattuk, a sportrendezvények időpontjait egyes szövetségek, szervezetek, televíziós társaságok szabják meg. Az, ami Romániában történik, mégis számottevő. A múlt heti, marosvásárhelyi első felvonás után még úgy volt, hogy a futsaldöntő második meccsét kedden, május 26-án játsszák le. Azonban két napra rá a Final Four sajtótjékoztatóján Jakab Zoltán klubelnök már azt a hírt közölte, hogy a Román Labdarúgó-szövetség módosította ezt, május 25-én, hétfőn este lesz a finálé második összecsapása. 

Mint kiderült, ez sem végleges időpont, hiszen tegnap, a kupa elődöntői alatt megint módosult a dolog: a jelenlegi állás úgy fest, hogy mégis kedden, május 26-án 17 óra 15 perctől játsszák le a találkozót.

Abból is bonyodalom lett, hogy az esetleges harmadik találkozót (ez abban az esetben lesz csak, ha Vásárhely nyeri a másodikat) mikor játsszák: a szövetség szakemberei péntekre, május 30-ra szerették volna tenni, mert ekkor tudná a Digi Sport közvetíteni, a vásárhelyiek viszont ragaszkodnak ahhoz, hogy 48 órán belül lejátsszák a harmadik meccset is. Jelenleg az az egyezség, hogy pénteken, május 30-án lenne a harmadik meccs. Hátha nem lesz szükség rá.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."