Sport » Futsal

Piros lapot mutathatsz a bíróknak!

Pénteken dől el a futsal-döntő végkimenetele, az FK több sebből vérzik. Megfogyva bár, de törve nem.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fk city donto6
A Ionescu-Burtescu kettős a döntő második meccsét vezette, pénteken Gherman és Sorescu jönnek. Fotó: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. május 28., 12:08
2 hozzászólás. 

„Klubként nem szervezünk semmilyen tiltakozást, de ha a közönség megszervezi és ha az nem ütközik a szövetség szabályzatával, akkor nincs ellenvetésünk" - mondta kérdésünkre Godra Zsolt, az FK Székelyudvarhely alelnöke, hozzáfűzve, hogy az egyik, portálunkon megjelent cikk alatti kommentben jelzett tiltakozó akció nem ütközik a szabályzatba, mert nem rasszista megnyilvánulásról van szó.

A jelzett vélemény szerint a nézők fekete felsőben jelennének meg a találkozón és piros lapot mutatnának a játékvezetőknek, így tiltakozva az ellen, hogy az utóbbi meccseken az FK Székelyudvarhelyt sorozatosan sújtották tévedésen alapuló ítélettel. „A helyzetünkön nem segít, de a lelkiismeretünkön talán könnyít, ez egy figyelemfelkeltő dolog lehet, ha a tévéközvetítésben is látható lesz, hogy egyesek piros lapot mutatnak fel." - mondta Godra.

A pénteken 19 óra 30 perctől kezdődő találkozó játékvezetői Gherman Gabriel és Bogdan Sorescu lesznek, az FK-nak három eltiltott játékosa, Szőcs László, Biró Attila és Miklós Tamás nem léphet pályára. „Nekik megyünk megint, nagy bajunk nem tud lenni." - mondta portálunknak Jakab Zoltán, a csapat edzője és elnöke, hozzátéve, hogy az eltiltottak hiánya miatt az ificsapatból két játékos, Tifán Tamás és Hadnagy István magára öltheti a felnőtt csapat mezét, illetve az őszi szezonban még pályára lépett Péter Mózes is visszatér segíteni a csapatnak. A párharc állása 1-1, az első találkozót Vásárhelyen az FK nyerte, a másodikat Udvarhelyen a City'us.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Pety
2015-05-28 16:31:06
Éljen a " Piros lapot mutathatsz a bíróknak! " m
Köszönet Zoltán, hogy irtál a témával kapcsolatosan ami egyre nepszerüsödni látszik :-)

Igazán örvendetes dolog lenne, ha sikerülne a müvelet, azaz minél nagyobb számu szurkolo élne a tiltakozas ezen formájával : fekete öltözetben piros lapot mutatva a biroknak .

Hiszek benne, hogy meg tudjuk csinálni, hogy vizhangot tudunk kelteni a médiaban is, hadd csodálkozzon az ország a közösségünk összefogó erején , az összefogás legyen a jellemzöje a Székelyudvarhelyi Fk szurkolotáborának és nem a papirdobálás .

Bizzunk a csapatunk sikerében, játékosaink megérdemlik a biztatást !
HAJRÁ SZÉKELYUDVARHELYI FK !!! - NEKÜNK MÁR TI BAJNOKAINK VAGYTOK !!!


avatar
pityipalko
2015-05-29 12:11:16
ha esetleg lopassal csalassal vasarhely nyerni fog akkor javasolnam hogy azonnal kivonulni a fiuknak meccs vegen az oltozobe es a nezok is hadjak el azonnal a sportcsarnokot hogy ezek ne legyen aki elott orvendezzenek es unnepeljenek..

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."