Sport » Futsal

A kontrák és a szerencse döntöttek

Két székelyföldi futsalcsapat feszült egymásnak, igazságos eredmény született a rangadón.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fk sepsi5
Fotók: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. szeptember 28., 21:06
0 hozzászólás. 

Az FK Székelyudvarhely az eltiltott Szőcs László nélkül állt ki a nyáron szintén változásokon átment szentgyörgyiek ellen, akik Mihály Zoltán mellett két horvát (Zeljko Petrovic és Dario Sestic) és két spanyol (Mario Lopez és Cabo Nunoz Sergio) játékost igazoltak, a hétfő esti meccsen mellettük csak a két szentgyörgyi „őskövület", Bujdosó Lóránt és Máté József kaptak epizódszerepet.

Kezdés után alig fél perccel a 44-es mezt viselő Mihály már ütközött egyet Szabóval, lett is belőle füttykoncert és „Szégyelld magad!", nem sokkal később pedig Szécsi kapott össze Petrovic-csal, de egyikük sem kapott lapot.

fk sepsi1

Az FK viszont kapott egy gólt, a kakaskodó horvát a 7. percben középmagasan zúdított a hosszúba. A Jakab-legénység sokkal többet birtokolta a labdát, volt is néhány szép helyzete a csapatnak, de gólt, illetve gólokat a háromszékiek értek el a játékrész végén: előbb Mario Lopez rúgta ki spiccel a bal alsót, majd Szécsi kapufája után egy kontra végén Petrovic perdített Péter kapujába.

fk sepsi2

Fordulás után rögtön vészkapusra váltott Jakab Zoltán, Szabó vezérletével be is vittünk egyet (Csoma volt a góllövő), de vissza is álltunk. Hiába biztatta a közönség az FK-t, hiába birtokolta a labdát többet az udvarhelyi csapat, a 29. percben Petrovic Klein kapuját is bevette egy ballábas lövéssel.

fk sepsi3Grigoraș percei következtek, több lövést is megfogott a szentgyörgyiek kapusa, de a 35. percben Szécsi lövése után a megpattanó labda becsapta, a lába között csorgott a hálóba. Rákapcsolt, rohamozott vészkapussal az FK, de a vendégek jól védekeztek Mihály irányításával, Dániel csak a kapufát tudott lőni, Szécsi is mellévágott egyet, az utolsó másodpercekben Csoma bombáját fogta Grigoraș.

fk sepsi4

Igazságos eredmény született, egy gyors udvarhelyi gól talán más forgatókönyvet írt volna, de nem így lett. Akárcsak néhány héttel korábban Mánya Szabolcs, most Mihály Zoltán távozott győztesen egykori csapata otthonából.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 3. forduló

FK Székelyudvarhely–Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal 2–4 (0–3)

Székelyudvarhelyi Sportcsarnok, 800 néző. Vezették: Gherman Gabriel és Marian Ivănescu (Bukarest)

Gólszerzők: Csoma Ferenc (22.), Szécsi (35.), illetve Petrovic (7., 20., 29.), Mario Lopez (18.).

FK: Péter – Szabó, Csoma Ferenc, Biró, Szécsi. Csere: Klein (kapus), Szőcs Lóránt, Miklós, Dániel, Kovács, Kedei. Edző: Jakab Zoltán.

Sepsi Futsal: Grigoraș – Petrovic, Sestic, Mihály, Mario Lopez. Csere: Bujdosó, Máté, Cabo Nunoz. Edző: Farkas Attila.

Sárga lap: Szabó, illetve Mihály, Sestic.

A 3. forduló további eredményei: Jászvásári CSMS–Resicabányai Muncitorul 2–3, Foksányi Galactic–Dunărea Călărași 0–8, Kolozsvári Clujana–Kézdivásárhelyi KSE 7–3, Galaci United–Concordia Chiajna 5–1. A Temesvári Informatica–Marosvásárhelyi City'us összecsapást elhalasztották, a Dévai Autobergamo állt.

Az FK pénteken, október 2-án 17 órától Kézdivásárhelyen lép pályára a 4. fordulóban.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."