Sport » Futsal

Hozta az FK a kötelezőt, gólt sem kapott

Szép játékot mutatott a csapat agresszív ellenfelével szemben, Kedei megszerezte első találatát.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

1025fk resita-4
Fotók: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. október 25., 21:23
0 hozzászólás. 

A mérkőzés kezdő sípszava előtt Benedek Árpád Csaba alpolgármester érmeket és okleveleket adott át a székelyudvarhelyi U19-es csapatnak, akik májusban megnyerték az országos bajnokságot. A szövetség ugyanis elmulasztotta ezt, a Polgármesteri Hivatal majd fél év után megtette.

Szűk félház volt kíváncsi a vasárnap esti, Resicabánya elleni bajnokira, amit az FK jól indított, hiszen három percet sem kellett várni az első gólra: Szőcs László egyéni akciójának végén a bal alsó sarokba lőtt. Ezt együtt tapsolta meg a Székely Medvékkel és a sportcsarnok közönségével az egyetlen resicai szurkoló, aki mindenhová elkíséri a Muncitorul együttesét – ezt a meccset a medvék soraiból nézte.

1025fk resita-1Az FK diktálta az iramot, szép, néhol látványos játékot mutatott, ezt aláhúzta Biró 6. percben lőtt kapufája, majd Szécsi 11. percben lőtt gólja is – utóbbit Szabó szolgálta ki mesterien. Volt villanása a vendégcsapatnak is, hiszen a csapatkapitány Bârcean olyan Szőcs Laci-féle cselsorozattal csinált hülyét a védelmünkből, hogy tapsot kapott. A labda szerencsére elakadt Kleinben.

1025fk resita-2Néha keményen odaléptek a vendégek, Szécsit és Szőcsöt aprították, de mások is kerültek a földre. Dániel is kapufát lőtt, aztán térfélcsere után egy szögletet követően megint Szőcs László célzott pontosan, már három-null volt ide.

1025fk resita-3Egy perc múlva Szabó és Szécsi mehettek a kapussal szemben egy kontrában, utóbbi volt a befejező. A kispadról többen is lehetőséget kaptak, a 27. percben Kovácsot arcon találta egy erős lövés, összerogyott, szerencsére nem történt baj. A helyére belépő Kedei Barna egy perc múlva szépen iramodott meg, majd egy pontos lövéssel megszerezte az első bajnoki gólját az FK színeiben.

1025fk resita-6A hátralevő tíz percben gól már nem esett, a jól láthatóan nagy kedvvel játszó Szőcs László ugyan kiosztott néhány zseniális passzt, de társai nem tudtak élni a lehetőséggel. Az FK megérdemelten, jó játékkal gyűjtötte be a három pontot, következő meccse vasárnap, november elsején 17 órától a Jászvásári CSMS otthonában lesz.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 7. forduló

FK Székelyudvarhely–Resicabányai Muncitorul 5–0 (3–0)

Székelyudvarhelyi Sportcsarnok, 500 néző. Vezették: Mocean Gabriel (Aranyosgyéres) és Kovács Eduárd (Déva)

Gólszerzők: Szőcs László (3., 23.), Szécsi (11., 24.), Kedei (28.)

FK: Klein – Csoma Ferenc, Biró, Szécsi, Szőcs László. Csere: Péter (kapus), Szőcs Lóránt, Szabó, Dániel, Miklós, Kovács, Kedei, Silion Petru, Hadnagy. Edző: Jakab Zoltán.

Muncitorul: Copâlcean – Mitru, Doană, Fedor, Edgar Alves. Csere: Costescu, Bârcean, Ilaș, Bresneni. Edző: Viorel Lolea.

Sárga lap: Szécsi, illetve Doană, Costescu.


címkék: FK Resicabánya

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."