Sport » Futsal

Sok bement, de sok ki is maradt

Sok hibával játszva, de megnyerte az FK a Kolozsvári Clujana elleni meccset. Szőcs László néha brillírozott, néha labdákat adott el.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fkclujana3
Fotók: Pál Árpád
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. november 15., 20:16
0 hozzászólás. 

Ilyen volt az egész találkozó, Csoma Ferencet leszámítva (sérülés miatt hiányzott) mindenki Jakab Zoltán rendelkezésére állt, s a kék-sárgák játszi könnyedséggel szereztek két gólt a negyedik percben, Biró nyitotta a gólok sorát, majd Miklós is betalált.

Sorcserét alkalmazott Jakab, a beálló Szőcs László többször is végigcselezte az ellenfél játékosait, de egyszer szerelték, Câmpan már Pétert is elfektette, szerencsére Dániel mentett a gólvonaról. Könnyű meccsnek ígérkezett a találkozó, de sok volt a hiba az FK játékában, ezt csak egy ilyen kaliberű, amatőr együttessel engedhette meg magának.

fkclujana1Még az is előfordult a második félidőben, hogy gól utáni középkezdésnél Sântămărian kétszer egymás után (!) passzolt hátrafele a kezdőpontról. Leszámítva Timiș és Kedei kakaskodását meg a rengeteg elpuskázott helyzetet, sok nem történt az első játékrészben.

Aztán felpörögtek az események, a 23. percben Szőcs László löketét tolta kapufára Filimon, majd nem figyeltünk Inczére, aki pontosan érkezett egy beadásra és az üres kapuba lőtt. Pár másodperc múlva Szécsi bombázott irgalmatlanul a sarokba egy szép akció végén, következtek a jó percei a hazaiaknak.

fkclujana2

Előbb Szőcs László forgatott meg mindenkit, akit lehetett és bombázott a léc alá, majd Szőcs Lóránt ugrott bele egy felszabadító rúgásba, róla pattant be a labda, már 5-1 volt ide, majd megint ő volt eredményes szabadrúgásból, amit hazagurításért ítéltek a játékvezetők.

Talált egy gólt az ellenfél is, mégpedig elég látványosat, Timiș félfordulatból mattolta Pétert, majd ismét Szécsi zúdította a léc alá a labdát. Az utolsó öt percre lehetőséget kapott Bálint Tibor is, az FK harmadik számú, ifjúsági korú kapusa, a fiatal hálóőr két lövést hárított, gólt nem kapott.

fkclujana4

November 29-én Foksányba utazik a sereghajtóhoz, majd azt követően a 9. fordulóból elhalasztott, a táblázatot vezető Temesvári Informatica elleni találkozóját pótolja hazai pályán.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 11. forduló

FK Székelyudvarhely–Kolozsvári Clujana 7–2 (2–0)

Székelyudvarhelyi Sportcsarnok, 550 néző. Vezették: Nacu Ionuț (Brăila) és Meterciuc Petru (Tg. Neamț)

Gólszerzők: Biró (4.), Miklós (4.), Szécsi (24., 34.), Szőcs László (26.), Szőcs Lóránt (27., 29.), illetve Incze (23.), Timiș (32.)

FK: Péter – Biró, Szécsi, Szabó. Miklós. Csere: Bálint Tibor (kapus), Szőcs László, Szőcs Lóránt, Kovács, Dániel, Kedei, Silion Petru, Hadnagy. Edző: Jakab Zoltán.

Clujana: Filimon – Leahu, Câmpan, Incze, Acatrinei. Csere: Mocan (kapus), Tamás, Timiș, Sântămărian, Buburuz, Severin. Edző-játékos: Tamás Miklós.

Sárga lap: Câmpan.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."