Sport » Futsal

Nem kapott gólt az FK a sereghajtónál

Viszont lazán gurított nyolcat. Szerdán nagy csata várható Temesvár ellen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

1025fk resita-1
Biró három góllal vette ki részét a győzelemből. Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. november 29., 16:58
0 hozzászólás. 

A tabella utolsó helyezettjéhez látogatott az FK Székelyudvarhely, a házigazda Foksányi Galactic csak nyolc mezőnyjátékost és két kapust nevezett a vasárnap kora délutáni találkozóra. A Ciobanu Vlad és Nacu Ionuț által vezetett, alig negyven néző előtt lezajlott meccsen Jakab Zoltán a Péter - Szőcs Lóránd, Szabó, Szécsi, Biró Attila kezdőötöst küldte pályára, de játszott még Szőcs László, Kovács, Kedei, Silion, Miklós és Dániel.

Hamar megnyugtató vezetést szerzett a csapat, teljesen uralta a meccset – kimaradt helyzetek ugyan voltak, de szünetig hárommal ment az FK. A második félidő elején felgyorsultak az események, alig néhány perc alatt újabb három gólt szereztek Szőcsék, később Kedei is betalált, ez volt a második gólja a bajnokságban.

A forduló további eredményei: Dévai Autobergamo–Kolozsvári Clujana 5–1, Dunărea Călărași–Galaci United 2–3, Kézdivásárhelyi KSE–Jászvásári CSMS 6–4, Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal–Temesvári Informatica 1–3, a Concordia Chiajna–Resicabányai Muncitorul meccset hétfőn játsszák.

Szerdán, december 2-án 18 órától az FK hazai pályán fogadja a tabellán második helyen álló Temesvári Informaticát – a csapatban olyan játékosok vannak, mint Florin Matei vagy Robert Lupu, utóbbi a futsalválogatott szövetségi kapitánya lett. Első barátságos meccset csütörtökön játszotta Lupuval a kispadon a román válogatott Szerbia ellen Temesváron, az eredmény 5-1 lett a vendégek javára. Jakab Zoltán a válogatott technikai vezetői teendőit látja el ezentúl, az FK Székleyudvarhely csapatából Szőcs László kapott helyet a válogatottban.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz,13. forduló:

Foksányi Galactic–FK Székelyudvarhely 0–8 (0–3)

Gólszerzők: Biró (3., 22., 30.), Szécsi (5., 13., 23.), Szőcs László (24.), Kedei (26.).



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."