Sport » Futsal

Vasárnap nagyon kemény bajnokival kezd az FK

Bő egy hét alatt három nehéz meccsel nyitja a tavaszi idényt az FK Székelyudvarhely futsal csapata. Kovács Ákos távozott.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Kovácsnak voltak emlékezetes pillanatai. Fotó: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. január 20., 13:26
0 hozzászólás. 

Vasárnap, január 24-én 18 órától nagyon kemény összecsapással nyit közönség előtt az FK Székelyudvarhely, a Dunărea Călărași együttesét fogadja Jakab Zoltán legénysége. A két csapat emlékezetes meccset vívott az ősszel is, akkor az FK 3-2-re győzött idegenben, nagyon ellenséges környezetben, de ne feledjük a tavalyi szezon ki-ki meccseit sem – nagyon kiélezett találkozókon lépett túl ellenfelén az udvarhelyi csapat.

Ami a továbbiakat illeti, az Dévai Autobergamo elleni mérkőzés csütörtökön lesz, az időpont egyelőre nem ismert, csak az, hogy a meccset nem közvetíti a televízió. Hétfőn, február elsején a Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal ellenit viszont a tervek szerint közvetíti a Digi Sport televízió.

Az együttes napi egy edzéssel készült a bajnoki rajtra – a csapatból távozott Kovács Ákos, aki nem szerződött más gárdához, csak abbahagyta a teremlabdarúgást. Habár nem számított alapembernek, Kovácsnak az elmúlt szezonban voltak emlékezetes mentései és találatai: a Marosvásárhely elleni döntő első meccsén a büntetőpárbajban az ő góljával nyert az FK, a harmadikon pedig gyönyörű találatot szerzett. Jelenleg 16 sportoló végzi az edzéseket rendszeresen, sérült vagy eltiltott játékos nincsen, Jakab Zoltán a rendelkezésére álló legjobbakkal tud kiállni a hétvégi bajnokin.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."