Sport » Futsal

Déva megint jobb volt az FK-nál

Ötgólos vereséget szenvedett az udvarhelyi futsalcsapat az Autobergamo otthonában. A lehetőség adott volt, de nem élt vele az FK.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

manya
Mánya ismét gólt szerzett egykori csapata ellen. Fotó: Sinka-Király Levente / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. január 28., 20:45
1 hozzászólás. 

Kiegyensúlyozott első félidőt játszott a két csapat, mindkét oldalon volt egy-egy fontos hiányzó az eltiltott Cristian Matei és Szabó Zsolt személyében. Az FK a Klein – Szécsi, Szőcs László, Csoma Ferenc, Biró felállásban kezdett, később pályára lépett még Péter (kapus), Szőcs Lóránd, Dániel, Miklós és Silion. Az első gólt a hazaiak lőtték, a 11. percben Silion passza után Biró egyenlített. A félidőig azonban még kettőt kapott az FK, habár Klein kitűnő formában védett.

Fordulás után nem sokkal a negyedik gól is összejött a hazaiaknak, ezután Péter állt az FK kapujába, majd vészkapusos játékkal próbált faragni az FK a hátrányból. Ez csak a 36. percben jött össze Dániel találatával, de ezt követően alig egy perc leforgása alatt három gólt is rúgtak a hazaiak, eldöntve a találkozó sorsát.

„Összességében a házigazdák megérdemelt győzelmet arattak, hiszen a hét gólon kívül még öt kapufát is rúgtak. Lett volna esélyünk nekünk is, de fontos pillanatokban hibáztunk" – értékelt portálunknak a lefújás után az FK trénere, Jakab Zoltán.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 14., elmaradt forduló:

Dévai Autobergamo – FK Székelyudvarhely 7–2 (3–1)

Gólszerzők: Pînzaru (6., 12.), Narcis Florin (16.), Tacot (24.), Moț (37.), Mánya (38.), Ignat (38.), illetve Biró (11.), Dániel (36.)

A játéknap másik meccsén a Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal 4-3-ra legyőzte a Galaci Unitedet. Az FK hétfőn, február 1-én 18 órától a háromszékiek otthonában játszik, a mérkőzést közvetíti a Digi Sport televízió.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Süti
2016-01-29 11:45:29
Tovább
Hajrá fiúk! Előre. .

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."