Sport » Futsal

Tornagyőztes lett az FK, nem lesz Székely Futsal Kupa

Két kategorikus győzelemmel nyerte meg a berettyóújfalui tornát az együttes, elmarad a Székely Futsal Kupa.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fkberettyoujfalu
A különdíjakat is elhozták Berettyóújfaluból
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. augusztus 22., 09:48
0 hozzászólás. 

Sikerrel vette az újabb felkészülési tornát az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó csapata. Berettyóújfaluban a négycsapatos torna elődöntőjében pénteken a Debreceni DEAC-ot 8-1-re verte, a gólokat Mánya Szabolcs (3), Kedei Barna (2), Miklós Tamás, Szőcs Lóránd és Hadnagy István szerezték. A másik ágon az udvarhelyi Gál Istvánnal felálló házigazda Berettyóújfalui Mezei Vill 9-0-ra verte a Piliscsabai AFC-t.

A harmadik helyért Piliscsaba és Debrecen csaptak össze, a két csapat meccsét a debreceniek nyerték 10-3-ra. A döntőben az udvarhelyi csapat a házigazda együttest 5-1-re győzte le, az FK góljait Szőcs László (2), Mánya, Kedei és Szőcs Lóránd rúgták. Mánya Szabolcsot a torna legjobb játékosának választották, de holtversenyben egy debreceni futsalossal ő lett a gólkirály is négy találattal, Andrei Grigoraș pedig a legjobb kapus lett.

A csapat vasárnap délután Kolozsváron a Clujanával is játszott egy felkészítő meccset, az összecsapást az FK 7-3-ra megnyerte, az udvarhelyi gólszerzők Mánya (3), Hadnagy (2), Szőcs Lóránd és Silion voltak.

A együttes tagjai a hét elején pihennek, a hét végére tervezett Székely Futsal Kupa elmarad, mivel Kézdivásárhely visszamondta a részvételt és a másodosztályú Gyergyószentmiklós, illetve Csíkszereda még nem kezdte el az edzéseket. Az FK így csupán Sepsiszentgyörggyel játszik egy barátságos meccset pénteken, augusztus 26-án 20 órától a sportcsarnokban.

Ezen a meccsen már meg lehet venni az új idényre a bérleteket. Az FK Székelyudvarhely vezetőségének döntése értelmében nem változik a jegyár a soron következő szezonra, azaz a meccsekre diákoknak és nyugdíjasoknak 6 lejbe, a felnőtt jegyek pedig 9 lejbe kerülnek.

Idén kétféle bérlet-típust kínál az FK, az egyik a szurkolói kategória, ezek ára 70 (diákoknak és nyugdíjasoknak), illetve 100 lej. A támogatói bérlet 300 lej, ez a belépés és az ülőhely meghatározása mellett tartalmaz még pénzbeli támogatást az együttesnek.

A belépők érvényesek az összes hazai rendezésű találkozóra, tehát tartalmazzák az alapszakasz, a rájátszás és a Román Kupa meccseit is.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."