Sport » Futsal

Vereséggel kezdett az FK

Galacon vendégeskedett a teremlabdarúgó-csapat, ez volt az FK idei első bajnoki összecsapása.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Kedei szerezte az idei bajnokság első FK-gólját. Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. szeptember 12., 20:57
0 hozzászólás. 

Az együttes már vasárnap elutazott a hétfő koraesti meccsre – a nyáron jelentősen megerősödött FK bizakodva tekinthetett a mérkőzés elé, hiszen az együtteshez visszatért Mánya, Szőcs László és Szabó Zsolt is, a kapuba pedig a hazai mezőny egyik legjobbját, Andrei Grigorașt sikerült leigazolni.

Nem sikerült viszont jól kezdeni a galaci meccset, a két együttes sokáig kóstolgatta egymást, nem sok helyzet alakult ki az első játékrészben.

A Grigoraș – Mánya, Szécsi, Biró, Szőcs László kezdőötösön kívül még Szőcs Loránd, Miklód, Kedei, Szabó és Silion állt a pályára, az első találat a 17. percbe esett, Kedei került jó helyzetbe, és ki is használta azt. Sőt, egy perc múlva már kettővel ment az FK, Szőcs László is szerzett egy gólt, de mégsem mehettünk előnnyel pihenni, hiszen előbb egy összjáték révén szépített a United, majd a Grigoraș szabálytalansága miatt megítélt büntetőt értékesítette, így 2-2 volt az első játékrész.

Szünet után sokáig gólcsend volt, de a játékrész 11. percében a házigazdák ismét mattolták az FK-t, ám ezt Szőcs László hamar kiegyenlítette, alig egy perc múlva távoli lökete után 3-3 volt az állás. Elkeseredett küzdelem kezdődött a végjátékban, a 35. percben a hazaiak megint előnybe kerültek. Ezután vészkapusra váltott Jakab Zoltán csapata, sajnos ebből rosszul jött ki, mert nem tudta bevinni az egyenlítő gólt. Az utolsó percben megkaptuk a kegyelemdöfést: előbb labdát, majd üres kapura gólt szereztek a galaciak, így 5-3-ra elbuktuk az első bajnokit.

Szintén a második fordulóban vasárnap a Dévai Autobergamo a bajnok Marosvásárhelyt 7-3-ra győzte le, Sepsiszentgyörgy 8-0-ra nyert Kolozsváron, Resicabánya pedig 3-2-re legyőzte Kézdivásárhelyt.

Az udvarhelyiek szeptember 18-án, vasárnap 18 órától Resicabánya ellen mutatkoznak be hazai közönségük előtt.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 2. forduló

Galaci United – FK Székelyudvarhely 5–3 (2–2)

Az FK gólszerzői: Kedei (17.), Szőcs László (18., 32.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."