Sport » Futsal

Négy hónap után ismét futsalderbire mehetünk

Április óta nem volt hivatalos futsalmeccs a sportcsarnokban, vasárnap lesz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fk vasarhely3
Mánya visszajött, Klein is maradt. Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. szeptember 15., 15:05
0 hozzászólás. 

Az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó-csapata fennállásának leggyengébb teljesítményét mutatta be a tavalyi idényben, emellett súlyos fegyelmi problémák is voltak az együttesnél – az FK ezek miatt még a nyolccsapatos rájátszásba sem jutott be, amire nem volt példa azóta, hogy a bajnokság ilyen formában zajlik.

A jelekből és a klub vezetőinek nyilatkozataiból úgy tűnik, hogy nyáron rendeződtek ezek a problémák, hiszen a „tékozló fiúk", Szőcs László és Szabó Zsolt visszatértek a klubhoz, visszajött Mánya Szabolcs is Déváról, illetve leigazolták Andrei Grigorașt is Sepsiszentgyörgyről. Ez a csapat vasárnap, szeptember 18-án, 18 órától hazai pályán is bemutatkozik az idei bajnokságban.

Lesz, amiért hajtson a csapat, hiszen az első meccsét elveszítette Galacon – Jakab Zoltán edző arra a meccsre visszatérve portálunknak elmondta, hogy nem feltétlenül érdemelt a csapat vereséget. „Tapasztalt játékosok által elkövetett egyéni hibákból kaptuk a gólokat, a helyzeteket pedig nem használtuk ki" – mondta Jakab. Resica elméletileg gyengébb játékerőt képvisel, külföldi játékosai is vannak, de az FK a meccs esélyese.

Ami az ellenfeleket illeti, Déva, Temesvár és Marosvásárhely együttesei továbbra is nagyon erősek lesznek, közöttük lezajlott már néhány rangadó: az első fordulóban Déva győzött 3-2-re Temesváron, de legyőzte Vásárhelyt is 7-3-ra, ugyanakkor Temesvár kikapott Călărași-on is 5-3-ra. „Nincs rossz csapatunk, ennél jobb székelyföldi csapatot nem igazán lehet összeszedni, de szem előtt kell tartani a realitást" – mondta kérdésünkre Jakab Zoltán, hozzátéve, hogy néhány forduló után derülnek ki igazán az idei erőviszonyok.

A Resica elleni mérkőzés bevételét a klub jótékonysági célra fordítja a klub: a bevételt az árván maradt Vetésy-ikreknek ajánlják fel, erről itt lehet olvasni. A klub bérleteket is kínál, ezeket a Petőfi Sándor utcai Aktakukac üzletben, vagy a meccs előtt a jegypénztárban lehet megvenni. Kétféle bérlet lesz, a szurkolói bérlet 70 (diákoknak és nyugdíjasoknak), illetve 100 lej lesz, a támogatói kategória pedig 300 lej, a bérletek az FK összes meccsére (alapszakasz, rájátszás, kupameccs) érvényesek.

Az FK Székelyudvarhely keretei és mezszámai

1 Andrei Grigoraș

12 Bálint Tibor Szabolcs

76 Klein László

3 Biró Attila

5 Mánya Szabolcs

7 Szécsi Barna

9 Boda Krisztián

10 Szőcs László

11 Gálfi Artúr

13 Szabó Zsolt

15 Miklós Tamás

16 Silion Petru

17 Szőcs Lóránt

18 Kedei Barna

19 Hadnagy István



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."