Sport » Futsal

Helyenként parádézott az FK, nagy különbséggel küldte haza ellenfelét

Esélyt sem adott Resicának az udvarhelyi csapat, az első félidőben elintézte a találkozót.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

szocslaszlo
Szőcs Laci három góllal vette ki a részét a győzelemből. Fotó: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. szeptember 18., 19:18
0 hozzászólás. 

Két perc sem telt el a meccsből, amikor Szőcs László meglépett egy indítással, és máris gólnak tapsolhatott a közönség. Ez volt az idei szezon első hazai találata. A vendégek alig ocsúdtak fel, két perc múlva ismét zörgött a hálójuk, ezúttal Miklós szerzett szemfülesen labdát az ellenfél hatosán belül, és a kapus lábai között pöckölte a ketrecbe.

kedeiÚjabb két perc után már három volt ide, Kedei tolta az üres kapuba a labdát, Silion szolgálta ki. A resicaiak is végigvittek néhány támadást. Grigoraș többször is megmentette az FK-t a góltól, ám egy szabadrúgásvariációt nem tudtunk kivédekezni, Otero szépített.

Meg is torpant egy kicsit az FK, Grigorașt pedig még többször próbára tették, de még egy tízméterest is kivédett. Aztán a játékrész utolsó két percében kiütötte az FK ellenfelét. Előbb a vendégek egyik játékosáról pattant a kapuba a játékszer, majd Mánya és Szőcs László összjátéka után utóbbi vette be a hálót.

grigoras Mánya egyedül is végiszlalomozott a resicaiakon, azt is bezúdította, illetve az utolsó másodpercekben jó helyen volt a kapu előtt, így 7–1-gyel fordulhattunk.

A második félidő első akciója szemet gyönyörködtető volt, kár, hogy fölélőtte Biró. Az FK továbbra is uralta a meccset, habár nem volt olyan harapós, mint az első félidő utolsó perceiben. Jakab Zoltán variálhatta a sorokat, a 31. percben pedig Klein váltotta a nagyon jól védő Grigorașt.

manyaA fiatalabb játékosok, Hadnagy, Boda és Gálfi is több percet tölthettek a pályán, de gólt csak Szőcs Laci tudott rúgni ismét. Húszperces gólcsendet is megtört két perccel a vége előtt, amikor lecsapott egy labdára, és mattolta a resicaiak második hálóőrét. A vendégek még egy szépítő találatot bevittek az utolsó percben, a 8–2 abszolút reális, az erőviszonyokat tükröző eredmény.

Rangadó vár az FK-ra, hétfőn, szeptember 26-án 18 órától a Dévai Autobergamo otthonában lép pályára.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 3. forduló

FK Székelyudvarhely–Resicabányai Muncitorul 8–2 (7–1)

Székelyudvarhelyi Sportcsarnok, 600 néző. Vezették: Stroe Gabriel (Bukarest) és Pop Daniel (Pitești)

Gólszerzők: Szőcs László (2., 19., 38.), Miklós (4.), Kedei (6.), Popescu (18. – öngól), Mánya (19., 20.), illetve Otero (11.), Mitru (40.).

FK: Grigoraș – Szécsi, Miklós, Szőcs László, Mánya. Csere: Klein (kapus), Biró, Silion, Szőcs Lóránt, Kedei, Szabó, Hadnagy, Gálfi, Boda. Edző: Jakab Zoltán.

Muncitorul: Copăcean – Bârceanu, Mitru, Fedor, Doană. Csere: Sturzu (kapus), Moț, Takács, Popescu, Otero. Edző: Ioan Roman.

Sárga lap: Moț, Fedor, Bârceanu, Doană.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."