Sport » Futsal

Nem jött össze a rangadó az FK-nak

Nagy meccset játszott az FK, de nem tudott örvendeni a végén. Sőt, nagy volt a szomorúság.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

FK Galac
Az első gól pillanata: a kép jobb szélén levő Szécsi Barna küldte a kapuba a labdát. Fotó: Katona Zoltán
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN / UH.RO
2016. november 27., 21:07
0 hozzászólás. 

Nagyon kellett volna a három pont az FK-nak így vasárnap este, s az első félidőben mutatott játék alapján nem is állt messze a megszerzésétől. A rossz időjárás ellenére nagyon sokan lejöttek a sportcsarnokba, igazi rangadó-hangulat uralkodott a lelátón és a játék is szép volt.

Alig három perccel a kezdés után Szécsi szép akció után talált be, de a galaciak sem voltak restek: egy perc múlva Tudose a hosszúba zúdított, kezdődhetett minden elölről. Az FK továbbra is nagy kedvvel játszott, a játékrész közepén Szőcs László adott kitűnő passzt Mányának, aki nagyon szép mozdulattal rúgta el a galaciak brazil kapusa mellett a labdát, amit a kapufa segített be. Egy másik ellentámadásnál már nem volt ekkora szerencséje Mányának, erős lövése után a kapufáról a mezőnybe vágódott vissza a labda.

FK Galac2A szünetben a vendégek kapusa, Wellington da Silva hamarabb visszajött a terembe, mint társai, kapuja gólvonalára állt és vallási rituálét mutatott be – a közönség egy része egy darabig nevette, majd kifütyülte, végül megtapsolta a portást.

Nem tudunk nem arra gondolni, hogy ez is segíthetett a galaciak kapusának, de tény, hogy nem kapott gólt a második félidőben. Két iszonyúan nagy védése volt, a 32. percben Szécsi fejesénél mentett, egy perccel később pedig Szőcs Laci lövését kaparta ki a jobb sarokból. Társai annyira jól védekeztek, hogy az FK csak nagyon nehezen tudott helyzetet teremteni, a lövések rendre a mezőnyjátékosokról vágódtak le.

Amúgy a félidő közepén dőlt el a meccs: a 29.percben a végi alattomosan, sunyin játszó, rúgdosódó Lașcu egy szöglet után kapásból nagyon eltalálta a labdát, ami utat talált a kapunkba, egy perc múlva pedig csapattársa, Burdujel mehetett szembe a most is kiválóan védő Grigoraș-sal és nem hibázott, spiccel a hosszú felsőbe varrta a lasztit.

FK Galac3A 37. perctől vészkapussal támadott az FK, de lövésig sajnos nem jutott el, a vendégek mindent kivédekeztek. Győzelmével – ha ideiglenesen is – Galac átvette a vezetést a tabellán, az FK csak negyedik. Egy hét múlva, december 4-én 18 órától Resicabányán játszik, majd december 11-én a Déva elleni hazai rangadóval zárja a naptári évet. A resicai meccset kötelező hozni, az Autobergamo ellen minden bizonnyal megint megtelik a sportcsarnok.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 13. forduló

FK Székelyudvarhely–Galaci United 2–3 (2–1)

Székelyudvarhelyi sportcsarnok, 1200 néző. Vezette: Curta Ovidiu és Sorin Muntean (Marosvásárhely)

Gólszerzők: Szécsi (3.), Mánya (12.), illetve Tudose (4.), Lașcu (29.), Burdujel (30.)

FK: Grigoraș – Biró, Mánya, Szécsi, Szőcs László. Csere: Miklós, Szőcs Lóránd, Kedei, Szabó. Edző: Jakab Zoltán.

UNITED: Wellington da Silva – Lașcu, Moldoveanu, Burdujel, Cireș. Csere: Tudose, Crăciun, Bâgu, Cojoc. Edző: David Asandei.

Sárga lap: Szőcs László.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."