Sport » Futsal

Jól megverte az FK a frusztrált kolozsváriakat

Idén először játszott saját közönsége előtt az FK, Mihály Zoltán három góllal tért vissza.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fkclujana1
Nem volt nehéz dolga az FK-nak
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. január 29., 22:20
0 hozzászólás. 

A Kolozsvári Clujana az Erdélyi Kárpát Egyesület zöld-fekete felszerelését viselte az udvarhelyi meccsen, mivel a rendes szerelésük nekik is kék. Az EKE 1891 Kolozsvár feliratú mezekben játszó fiatalok azonban már a második percben ki kellett vegyék a labdát a kapuból, ugyanis Mánya Szabolcs bal lába azt úgy eltalálta, hogy a háló fogta meg.

fkclujana3Nem volt erős ellenfél a Clujana, az FK második sora (Mihály, Miklós, Szőcs Lóránd, Kedei) az első tíz perc végére elbánt velük. Mihály ballal középre, Miklós a bal felsőbe, Kedei pedig a rövidbe lőtt egy-egy percnyi különbséggel.

fkclujana2A vendégek közelről szépítettek, aztán a félidő végén Szőcs László is megrúgta a maga gólját a rá jellemző higgadtsággal: mindenkit kicselezett, a kapust és az utolsó védőt is elfektette. Fordulás után Klein állt a kapunkba, Jakab Zoltán pedig variálta a sorokat, az utolsó tíz percben a fiatalok is sok lehetőséget kaptak.

A Clujana Acatrinei révén szépített, de a gólszerző egy perc múlva piros lapot kapott, mert utolsó emberként rúgta fel Szőcsöt – az emberelőnyben egy kis tili-tolii után Mihály volt eredményes. A kolozsváriak edzőjét, Tamás Miklóst egyszer sárgalappal figyelmeztette az egyik játékvezető, mert többször is a játéktérre lépett indokolatlanul, majd viselkedése és folyamatos beszéde miatt a másodikat is megkapta, így Acatrinei mellé ülhetett a lelátóra.

fkclujana4Egyre dühösebbek és frusztráltabbak lettek a kolozsváriak, közben pedig Mihály még egy gólt szerzett, a fiatal Tifán Tamás pedig megszerezte az első találatát a felnőtteknél, a végén pedig Szécsi is betalált. Közben az FK a vészkapusos játékot is gyakorolta, Mánya kapusként egy óriási löketet hárított.

A csapat a vasárnapi, csíkszeredai kupameccsre készül, majd azt követően Jászvásárra látogat. A mai meccs egy kötelező (láb)ujjgyakorlat volt.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 17. forduló

FK Székelyudvarhely–Kolozsvári Clujana 9–3 (5–1)

Székelyudvarhelyi sportcsarnok, 700 néző. Vezette: Vasile Daniel Pop (Pitești) és Roberto Giunciu (Popești-Leordeni)

Gólszerzők: Mánya (2.), Mihály (7., 28., 29.), Miklós (8.), Kedei (9.), Szőcs László (17.), Tifán (33.), Szécsi (40.), illetve Incze (13.), Acatrinei (26.), Mărginean (35.)

FK: Grigoraș – Biró, Mánya, Szécsi, Szőcs László. Csere: Klein – Mihály, Miklós, Szőcs Lóránd, Kedei, Silion, Hadnagy, Boda, Tifán. Edző: Jakab Zoltán.

Clujana: Mocan – Mărginean, Incze, Ioan Timiș, Acatrinei. Csere: Cioban, Jucan, Cîmpean, Cucuizan. Edző-játékos: Tamás Miklós.

Piros lap: Acatrinei, Tamás Miklós.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."