Sport » Futsal

Nézd meg az FK hősies döntetlenjét! (VIDEÓ)

Nem adta fel a csapat és másodpercekkel a vége előtt ellopott egy pontot a bajnokcsapattól egy nagyon jó meccsen. Kattints és nézd meg.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

DevaFK
Képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: LUKÁCS ZSOLT
2017. október 20., 12:56
0 hozzászólás. 

Talán a mellény is nagy volt a dévaiaknál, hiszen a sikeres Eb-pótselejtező és a múlt heti UEFA Futsal Cup siker felnyomta az egójukat, s mint tudjuk, sem a Matei-testvérek, sem pedig Ignat vagy Mimi Stoica nem kell a szomszédba menjenek egy kis önbizalomért.

Egy hete nagyon komoly próbatételen ment át az Autobergamo, hiszen a hazai pályán játszott selejtezőcsoportban a máltai St. Andrews 5-2-es legyőzése után meglepetésre 3-2-re kikaptak a bosnyák Mosztártól, aztán múlt szombaton 6-3-ra legyőzték az azerbajdzsáni Araz Nahicsevánt, így elsők lettek a kvartettben. Nem volt könnyű, ahogy a folytatás sem lesz az, hiszen a Bragával (portugál), az Inter Moviestarral (spanyol) és a Kajrat Almatival (kazah, itt játszik a magyar Dróth Zoltán) kell játszaniuk az elitkörben. Az FK pedig ezalatt készülhetett a dévai derbire. 

Nem volt könnyű dolguk az FK-val sem, hiszen Biró hamar vezetést szerzett, majd Csoma egyenlítése után másodpercekkel Szőcs is bevágott egyet. Innen a Déva feljött, egyenlített a félidő előtt, a második játékrészben kettővel elment – azonban volt visszaút, mert a meccs egészen fantasztikus volt, s ebben az is benne van, hogy az FK is odatette magát, eddig a szezon legjobb meccsét produkálta. Tessék csak részletesen megnézni a videót, abból kiderül.

A döntetlen végül úgy jött össze, hogy két perccel a vége előtt Mánya ellentámadásból faragott a hátrányból, majd az utolsó percekre vészkapussal (Biró) rohamozott az FK és Miklós közelről kiegyenlített. Nagyon fontos egy pontot fogott meg a csapat, ez az alapszakasz végelszámolásánál jól jöhet.

A mérkőzést teljes egészében újra lehet nézni a Futsal Romania Youtube-csatornáján, a gólokat a következő időpontokban lehet megtalálni:

Csoma (1-1) 17.20, Csoma (2-2) 33.44, Ignat (3-2) 1.04.30, Stoica (4-2), 1.15.25, illetve Biró (0-1) 2.12, Szőcs (1-2) 17.50, Mánya (3-4) 1.19.10, Miklós (4-4), 1.22.55.

Az FK sokat nem pihen, csak a hét végén, hiszen hétfőn este már újabb bajnoki jön, mégpedig székelyföldi rangadó: hétfőn, október 23-án este héttől a Csíkszeredai Imperial Wet jön Udvarhelyre, olyan egykori FK-futsalosokkal, mint Szőcs Lóránd edző-játékos, Birtalan Barna vagy Tifán Tamás, így már csak ezért is érdekes összecsapásnak ígérkezik a megyei futsalderbi.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 6. forduló:

DÉVAI AUTOBERGAMO – FK SZÉKELYUDVARHELY 4–4 (2–2)

Dévai Sportcsarnok, 500 néző. Vezette: Decă Daniel (Brăila) és Georgian Ionescu (Buzău)

Gólszerzők: Csoma Alpár (11., 20.), Ignat (32.), Stoica (37.), illetve Biró (2.), Szőcs (11.), Mánya (38.), Miklós (40.)

AUTOBERGAMO: Petrișor Toniță – Csoma Alpár, Florin Ignat, Da Costa Ferreira, Florin Matei. Csere: Sergiu Tacot, Dumitru Stoica, Cristian Matei, Cristian Obadă, Adrian Pânzaru. Edző: Marco Angulo.

FK: Andrei Grigoraș – Biró Attila, Mánya Szabolcs, Szőcs László, Máté József. Csere: Szécsi Barna, Miklós Tamás, Hadnagy István, Kanyó Szilárd. Edző: Jakab Zoltán.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."