Sport » Futsal

Látványos volt a péntek esti sétagalopp (VIDEÓ)

És emlékezetes: a 16 éves Bálint Andor klasszikus mesterhármast vágott a szebb napokat is megélt Marosvásárhelyi City'us-nak. 

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Képernyőfotó.
Kedei nyitotta a gólok sorát. Fotó: FK Székelyudvarhely
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. december 03., 20:18
0 hozzászólás. 

Mi motiválhatja egy olyan csapat fiatal játékosait, amely -2 ponttal van a táblázat legutolsó helyén, hatalmas lehetőséggel arra, hogy kiessen a szezon végén, ha egyáltalán megéri? Lehet találgatni.

A Marosvásárhelyi City'us fiatal játékosai sajnos ebben a helyzetben vannak hónapok óta, hiába nyertek meg két meccset, a pontlevonások miatt nagyon rossz helyzetben vannak. Pedig két éve bajnoki döntőt játszott a két csapat.

A péntek esti meccsen sokáig nem tudta feltörni a kísérletező FK a védelmüket – annyira, hogy ez nekik sikerült először. Igaz, a felhúzódó udvarhelyiek a szünetig ötöt vágtak, aztán a második félidőben hengereltek. A 16 éves, csekefalvi Bálint Andor klasszikus mesterhármast ünnepelhetett, hiszen egy félidőben, egymás után és mind akcióból sikerült betalálnia háromszor (az egyik gólt fejelte).

A mérkőzés teljes egészében visszanézhető a Futsal Romania youtube-csatornán.

A statisztika így nagyon szép, remélhetőleg a következő hét végén, december 8.-án, pénteken 18 órától Sepsiszentgyörgyön is ezt folytatja az FK, akinek az jól jöhet az alapszakasz végelszámolásánál, hogy csütörtökön 4-4-re végződött a Déva-Galac rangadó.

A szentgyörgyi lesz az idény utolsó mérkőzése az udvarhelyi futsalcsapatnak a naptári évben, februárban pedig a Déva elleni rangadóval kezdődik a bajnoki sora.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 13. forduló

FK SZÉKELYUDVARHELY–MAROSVÁSÁRHELYI CITY'US 14–1 (5–1)

Székelyudvarhelyi Sportcsarnok, 500 néző. Vezette: Pop Romulus Constantin (Marosvásárhely) és Benedek András (Székelyudvarhely).

Gólszerzők: Kedei (11., 18.), Szőcs László (14.), Hadnagy (15., 40.), Biró (17., 26., 36.), Szécsi (21.), Máté (24., 24.), Bálint Andor (34., 35., 36.), illetve Pop (11.).

FK: Grigoraș – Szécsi, Biró, Kedei, Hadnagy. Csere: Bálint Tibor – Szőcs László, Kanyó, Máté, Csala, Boda, Bálint Andor. Edző: Jakab Zoltán.

City'us: Tătar – Küsmödi, Pop, Boroș, Szabó. Csere: Nagy, Boros, Dobai. Edző: Kacsó Endre.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."