Sport » Futsal

SK: Keményen hajtanak a fiúk

Nincs sok hátra a bajnoki mérkőzésig, így teljes erőbedobással készül a Székelyudvarhely SK a teremlabdarúgó 1. Liga idei bemutatkozásra. Hétfőn a Galac lesz az ellenfél.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Futsal_SK_GALAC_0420
Futsal_SK_GALAC_0420
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. szeptember 23., 15:23
0 hozzászólás. 

Sok kérdőjel után már biztosra vehető, hogy pontokért küzd ebben a kiírásban is a Székelyudvarhely Sport Klub. A szebb napokat is megélt gárdánál viszont most már nem az aranyérem a célkitűzés, hanem egyelőre az, hogy megmentsék az együttest, ne szűnjön meg ezen sportág a városban.

Jelenleg 15 sportoló játékára számíthat a szakmai igazgató, Jakab Zoltán: Péter Róbert, Scurtu Adrian, Réti Norbert – kapusok, Szabó Zsolt, Csoma Alpár, Csoma Ferenc, Birtalan Barna, Tekeres Zsolt, Kovács Ákos, Dénes Botond, Török Attila, Nagy Zsolt, Bíró Attila, Gagyi Tamás és Képíró Róbert – mezőnyjátékosok.

A román válogatott színeiben is szereplő Csoma Alpár szereplése jelenleg kérdéses az SK-ban, ugyanis a játékos tárgyalásokat folytat egy ciprusi klubbal. Ami az újoncokat illeti, Gagyi Tamás Székelykeresztúrról érkezett, Bíró Attila pedig fiatal, mindössze 16 éves játékos.

Futsal_SK_GALAC_0420

„Április 27-én volt a Sport Klub utolsó meccse, mi pedig szeptember 14-én kezdtük el a felkészülést. Innen is látszik, hogy nagy a lemaradásunk, de bizakodó vagyok, mert a srácok szívvel-lélekkel odatették magukat az edzéseken. Múlt héten négy, most öt tréninget tartottunk az Epad-teremben. Próbáltam úgy összeállítani a programot, hogy legyen fizikai, technikai és taktikai része is a foglalkozásnak. Edzőmeccset nem játszottunk, talán szombaton pályára lépünk, ha találunk megfelelő ellenfelet" – nyilatkozta honlapunknak Jakab Zoltán.

Ami az anyagi hátteret illeti, mintegy 300 ezer lejes költségvetéssel számolnak, ennek felét a támogatók teremtik elő, a fennmaradó részt a város költségvetéséből megszavazott összeg teszi ki.

A teremlabdarúgó 1. Liga első fordulójának meccsét elhalasztotta az SK – ekkor Alexandriára kellett volna utaznia, a második játéknapon viszont szeptember 27-én, hétfőn 20 órától a városi sportcsarnokban fogadja a Galacot. A párharcot előben közvetíti a Sport1 televíziós csatorna.


címkék: sk galac jakab

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."