Sport » Futsal

SK: Fordulatos meccs, vereség a legvégén

A sírból hozta vissza a mérkőzést a Székelyudvarhely SK a teremlabdarúgó 1. Liga szombati játéknapján. A végén mégis a Kézdivásárhelyi KSE örülhetett.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Futsal_sk_kezdi_nov27
Futsal_sk_kezdi_nov27
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2010. november 27., 22:04
1 hozzászólás. 

A hatodik hely megerősítése volt a tétje a mérkőzésnek a két legmagyarabb gárda között a teremlabdarúgó 1. Liga kilencedik játéknapján. Az SK nagyon pocsékul kezdett, a 18. percben háromgólos hátrányban volt.

Kockáztatnia kellett Jakab Zoltánnak, az edző pedig mezőnyjátékosra cserélte kapusát. A húzás bejött, a háromszékiek láthatóan nem tudtak kezdeni semmit ebben a helyzetben, így egy perc, tíz másodperc alatt hármat vágott ellenfelének a házigazda, a pihenőre már döntetlennel mehettek az együttesek.
Futsal_sk_kezdi_nov27
A második félidő sokkal kiegyensúlyozottabb volt, bár megszerezte az előnyt az SK nem tudott élni a lehetőséggel. Látszott, hogy nagyon rövid a kispad, majd egész meccset ugyanazon öt játékos játszotta végig.

Előbb újból kiegyenlített, majd a végső sípszó előtt 27 másodperccel a győztes találatot is megszerezte, így lépéselőnyben került ellenlábasával szemben a tabellát illetően.

Jakab Zoltán a találkozó utáni értékelésében elmondta: „Igazságtalannak érzem ezt a vereséget. Két egyforma képességű együttes volt a pályán, talán az ellenfélnél előnyt jelentett, hogy többet tudtak cserélni. Fordítva is alakulhatott volna a vége, most ők voltak a szerencsésebbek".

Teremlabdarúgó 1. Liga, 9. forduló:

Székelyudvarhely SK–Kézdivásárhelyi KSE 5–6 (3–3)
Gólszerzők: Birtalan (19., 19., 23.), Csoma (20.), Dobra A. (26, öngól), illetve Roman (2., 40.), Papp (10.), Dobra A. (18., 22., 36.).



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
boti
2010-11-28 00:48:14
Kár, megérdemelték volna a fiúk, hogy megnyerjék a meccset. :(

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."