Sport » Futsal

Az új idényre hangol a Sport Klub

Ezen a héten elkezdte a felkészülést a soron következő idényre a Székelyudvarhely Sport Klub. A teremlabdarúgó 1. Liga bronzérmese egyelőre hét játékossal egyezett meg.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Futsal_sk_chiajna_jan30
Futsal_sk_chiajna_jan30
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. augusztus 04., 17:00
0 hozzászólás. 

Ezen a héten már a harmadik tréningnél tartanak a Jakab Zoltán által irányított tanítványok, az edző elmondta, habár tizenhárman járnak edzésekre, köztük van pár olyan játékos, akik nem Udvarhelyen folytatják: Szőcs László, Szőcs Lóránd és Csoma Alpár.

Eddig hét játékossal egyeztek meg szóban, egyesek viszont gondolkodási időt kértek: ők Scurtu Adrian, Péter Róbert, Szabó Zsolt, Birtalan Barna, Bíró Attila, Képíró Róbert és Csoma Ferenc. Mihály Zoltán és Paul Alin folytatná az SK-nál, de az ők esetükben meg kell vizsgálni, hogy mit tud ajánlani a klub. Nem folytatják az SK-nál Tekeres Zsolt és Kovács Ákos.

Futsal_sk_chiajna_jan30

„Egyelőre kivárunk, meg kell nézzük, kik maradnak klub nélkül az országban. Szőcs Lóránd egy angol csapatot kapott, Csoma Alpár úgy tűnik Vásárhelyre megy. Ami a felkészülést illeti, ezen a héten szokjuk a terhelést, jövő héten lesz a keményebb fizikai foglalkozás" - mondta az SK edzője.

A pontvadászat előreláthatóan szeptember elején kezdődik, tíz gárda szerepel majd az 1. Ligában, nyolcan pedig a másodosztályban.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."