Sport » Futsal

Rövid a kispad, szenved az SK (képgaléria)

Tavaly a bronzért harcoltak meg, most is a játéknap rangadója volt a Székelyudvarhely Sport Klub és a Sepsiszentgyörgyi Spicom párharca a teremlabdarúgó 1. Ligában. A háromszékiek örvendhettek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Futsal_2011_12/sk_spicom_2011_szept18
Futsal_2011_12/sk_spicom_2011_szept18
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. szeptember 18., 19:43
0 hozzászólás. 

Az elmúlt idény kiírásában mindhárom összecsapáson a Székelyudvarhely Sport Klub diadalmaskodott a Sepsiszentgyörgyi Spicommal szemben: kétszer az alapszakaszban, egyszer pedig a kisdöntőben, így lehettek bronzérmesek. Most is adott volt előzetesen, hogy jó találkozót játszik a két székelyföldi együttes.

Jóformán fel sem állt a Scurtu – Mihály, Csoma, Szabó, Szőcs (játszottak még Doltea, Birtalan, Bíró) összeállítású hazai csapat, máris hátrányban voltak. A 18. másodpercben Máté rúgta el a lábak között, szerezve meg a háromszékiek első gólját. A folytatásban mindkét kapu előtt adódtak lehetőségek, Birtalan a kapufát találta telibe, de mégis kissé többet voltak játékban a vendégek.

Futsal_2011_12/sk_spicom_2011_szept18
A szünetet követően sikerült az egyenlítés: Csoma hétről védhetetlenül lőtte a hálóba. Örvendeni sokáig nem lehetett, egy percre rá már újból előnyben volt a Spicom. Kapaszkodott az SK, Mihály szerzett találatot Szőcs passza után. A végjátékban pedig az volt a kérdés, hogy melyik csapat viszi be a győzelmet jelentő találatot.

A válasz: a vendégek - Roman kiszorított helyzetből a szélről estéből vágta be. Próbálkozott, kapusát mezőnyjátékosra cserélte az udvarhelyi gárda, de még egyszer már nem tudott egyenlíteni.

Valamivel több helyzetet dolgozott ki Sepsiszentgyörgy, de egy kis szerencsével Udvarhely is nyerhette volna a meccset. Érezhető volt, hogy ilyen összecsapást nem lehet hét mezőnyjátékossal végigjátszani.

Futsal_2011_12/sk_spicom_2011_szept18
Ezt a Sport Klub edzője, Jakab Zoltán is elismerte a lefújást követően: „Rövid a kispad, az utóbbi időben Fortuna istennő sincs velünk. A hibáinkból tanulni kell, a türelem pedig meghozza a gyümölcsét. Nem állunk korántsem jól, 3 meccs után 4 pont úgy, hogy kettőt itthon játszottunk. Ez a csapat eredményesebb lenne jobb anyagi háttérrel, mert így korántsem hasonlítunk a profikra. Amatőr feltételek közt edzünk, a mai ellenfelünk például hetente kétszer többet tréningezik, mint mi. Lehet, át kell állnunk a csapatépítésre".

Teremlabdarúgó 1. Liga, 3. forduló:

Székelyudvarhely Sport Klub–Sepsiszentgyörgyi Spicom 2–3 (0–1)
Gól: Csoma (24.), Mihály (29.), illetve Máté (1.), Burciu (25.), Roman (38.).



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."