Sport » Futsal

Nem spórolt az SK (képgaléria)

Alaposan elverte ellenfelét a Székelyudvarhely Sport Klub a teremlabdarúgó 1. Liga vasárnap esti mérkőzésén. Papíron a Dava Déva volt a házigazda, de teremgondjai miatt felcserélték a meccseket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Futsal_2011_12/sk_deva_2011_szept25
Futsal_2011_12/sk_deva_2011_szept25
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. szeptember 25., 19:41
0 hozzászólás. 

Így most a Székelyudvarhely SK, tavasszal pedig a Dava Déva lesz a házigazda. Két olyan település együttese csapott össze, akik valamikor meghatározó szerepet töltöttek be a sportág történelmében. Ezúttal már nem ők diktálják a ritmust.

Az első pillanattól jobb volt az udvarhelyi gárda, a Hunyad megyeiek jóformán még a kapuig is alig értek el, gólhelyzetet ki sem dolgoztak. A hazaiak így magabiztosan irányították a mérkőzését, háromszor is betaláltak, igaz nagyon sok lehetőséget is elhibáztak. Még egy büntetőt is kihagytak.

Futsal_2011_12/sk_deva_2011_szept25
A pihenő után a játék képe annyiban változott, hogy sokkal több gól született. Debütált a két fiatal játékos, Jakab és László. Megszerezte első találatát SK-mezben Mitra.

Jakab Zoltán, az SK edzője a lefújást követően elmondta: „A mi helyzetünkben jól jött, hogy itthon játszottunk. Minden a forgatókönyv szerint alakult, benne volt, hogy kihagyunk lehetőségeket. Jó, hogy szereztünk gólokat állított helyzetből, illetve emberelőnyösből, rossz, hogy a szebb időket megért városok csapatai most a megfelelő anyagi háttér hiányában ide jutottak. A nyertes meccseken áll össze a csapat, remélem, ez a mi esetünkben is helyálló".

Teremlabdarúgó 1. Liga, 5. forduló:

Székelyudvarhely Sport Klub–Dava Déva 11–2 (3–1)
Gól: Szőcs (3., 37.), Csoma (4., 29.), Birtalan (10., 23., 31., 39., 40.), Mitra (27.), Mihály (40.), illetve Paul (17.), Stoica (39.).



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."