Sport » Kézilabda

Butenko aláírt az SzKC-hoz

Sikeresen teljesítette az orvosi vizsgálatot az orosz Maxim Butenko, alá is írta szerződését a Székelyudvarhelyi KC-val.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

maxim butenko
Maxim Butenko az ötödik idegenlégiós az SzKC-keretben.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. szeptember 05., 15:37
0 hozzászólás. 

A jobbátlövő már bemutatkozott a romániai bronzérmesnél a Székelyudvarhely Kupa keretében. Ekkor két meccsen szerepelt, a CSU Suceava ellen a csapat legeredményesebb játékosa volt 9 találattal. A következő lépés a Pick Szegeddel a Bajnokok Ligáját is megjárt Maxim Butenko számára az orvosi vizsga teljesítése volt.

Ezen hétfőn vett részt Marosvásárhelyen. A vizsgálatok eredményei alapján mindent renben találtak, így szerdán alá is írta új szerződését a Székelyudvarhelyi KC-val.

A keret szerdán utazott el Bukarestbe, innen csütörtökön Nicosiába repülnek, ahol a pénteki hivatalos tréninget követően szombat délután lép pályára az Európa Kupa első körében a helyi University Cyprus ellen.

Az orosz kézilabdázó most nem tartott gárdával. „Nem lehet egyik napról a másikra rendezni a zöld kártyáját, a munkavállalói engedélyét. Lehetséges, hogy a kupavisszavágón szerepelhet, a bajnokságban viszont talán a harmadik fordulótól lesz bevethető" – mondta portálunknak az SzKC edzője, Vlad Caba.

A 27 éves játékos a harmadik igazolása a Székelyudvarhelyi KC-nak: Laurenţiu Dinescu és Radu Lazăr után. Utóbbit a klub kölcsönadta Tordára.

Megvásárolható a belépő a visszavágóra

A Székelyudvarhelyi KC közleménye szerint mától elkezdték az Európa Kupa visszavágójára szóló belépők értékesítését. Elővételben a Merkúr áruház lottózójában lehet beszerezni 10 lejes egységáron. A találkozót szeptember 15-én, szombaton 18 órától rendezik a városi sportcsarnokban.

Ugyanakkor még lehet bérleteket is vásárolni a soron következő bajnoki évadra. Ezek felnőtteknek 90, diákoknak és nyugdíjasoknak 70 lejbe kerülnek. A Nemzeti Liga hazai találkozóin kívül a bérlet az első Európa Kupa-meccsre is belépési jogosultságot ad, továbbjutás esetén viszont a soron következő nemzetközi összecsapásokra már nem.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."