Sport » Kézilabda

Behúzta utolsó meccsét az SzKC

Kilencgólos győzelmet aratott a Székelyudvarhelyi KC csütörtökön este. Lehetett volna több is közte, de ez is jól jött a téli pihenő előtt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc-4626
Fotók: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2013. december 12., 20:14
0 hozzászólás. 

A CS Universitatea Suceava együttese az egyik kiesőjelöltje a bajnokságnak, ezt tudta a hazai csapat, valamint közönsége is, a Szabó – Mihalcea, Ferenczi, Kuzmanoszki, Onyejekwe, Szász, Tálas (játszott még Ciobanu, Orbán – Feuchtmann, Majnov, Irimescu, Komporály, Vlad, Câmpan és Blecic) felállás (habár védekezésben kezdett) rárontott ellenfelére és néhány perc alatt bedobott pár gólt. Ennek ellenére a 8. percben Vlad Caba időt kért, csiszolgattuk a játékunkat, de nagyon sok hibával dolgozott az SzKC-gépezet. Elhúzni nem nagyon tudott a hazai gárda, a félidőben csak kettő volt közte.

szkc-4773A második játékrész élénkebb és pontosabb játékot hozott, Ciobanu állt a kapunkba, az első percekben nagyon jól ment az SzKC-nak, a félidő közepére már hattal vezettünk. Negyedórával a vége előtt a szurkolók a kispadon ülő Blecic nevét kezdték skandálni, sorban minden nevezett játékos lehetőséget kapott, a szerb balátlövő az utolsó három percre állt be. Lecsorgott a meccs, nem volt nehéz dolga a simán nyerő SzKC-nak. Egy jóval gyengébbre taksált ellenfelet gyűrt le, de sokkal nagyobb különbséggel is búcsúztathatta volna az évet.

Folytatás január 26-án, az SzKC a Bukaresti CSM-hez látogat.

Nemzeti Liga, 13. forduló

Székelyudvarhelyi KC-CS Universitatea Suceava 34-25 (16-14)

Az SzKC gólszerzői: Mihalcea 6, Onyejekwe, Szász, Feuchtmann, Kuzmanoszki 5-5, Komporály 4, Vlad 2, Tálas, Ferenczi 1-1.

Hétméteresek: 5/3, illetve 1/1.

Kiállítások: 8/8 perc.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."