Sport » Kézilabda

Frenetikus hangulatban szenzációs győzelem született

Közönségét kiszolgálta, ellenfelét pedig kiütötte az SzKC. Tizennégy gólos vereséget mért a gyenge napot kifogó Tg. Jiu-ra.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc-tgjiu-2705
Fotók: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. szeptember 12., 20:55
0 hozzászólás. 

Már a mérkőzés elején mutatta az SzKC, hogy jó formában játszik, az első tíz percben alig hibáztunk, mind a támadásban, mind pedig a védekezésben jól muzsikált a csapat, az ellenfél jobb játékosait is sikerült blokkolni.

szkc-tgjiu-2631Nemcsak Rusia és Sipos végeztek emberfeletti és precíz munkát a védelemben, de a Vlad Caba által még a félidő közepén beküldött Orbán Levente is jól vette ki az addig tíz-tizenkét méterről két gólt lövő Dinescut.

Negyedóra után már néggyel húzott el a fekete mezes udvarhelyi csapat, a vendégek sokat hibáztak támadásban is, a tíz perc után beálló Szabó a játékrész vége felé belelendült és több labdát is megfogott.

szkc-tgjiu-2720Egy perccel a vége előtt egy lerántásért az irányító Kuzmanoszki kapott két percet, reklamálásért még ugyanennyit sózott rá a bukaresti Barbu – Manafu kettős, ezért a második félidőben már kevesebbet játszott.

Akkor viszont már tíz-tizenegy gól volt közte, Vlad Caba pedig a keret összes nevezett tagjának lehetőséget adott, mindenki pályára került és szenzációsan működött a gépezet, nemcsak az első sor.

szkc-tgjiu-2734Bemutatkozott a fiatal Kónya Hunor is, aki irányítóként egy remekbeszabott gólt is vágott. Nemcsak Szabó Levente védett néha akrobatikus mozdulatokkal, hanem Orbán Szilárd is jól teljesített, a vendégek még a találkozó vége felé, labdaszerzés utáni ellentámadásokból sem mindig tudtak betalálni.

szkc-tgjiu-2750Felállva ünnepelt a közönség a találkozó végén, remélhetőleg a következő meccseket is így hozza a csapat. Szerdán, szeptember 17-én Bukarestben a Steaua lesz az ellenfél, majd vasárnap, szeptember 21-én a bajnok Konstanca jön Udvarhelyre – mindkét meccs 18 órától kezdődik és akárcsak a Tg. Jiu elleni meccset, mindkettőt élőben lehet nézni a Digi Sport Televízióban.

Férfi Nemzeti Liga, 3. forduló

SZÉKELYUDVARHELYI KC–PANDURII TG. JIU 32–18 (19–10)

SZKC: Tevzadze – Onyejekve 4, Rusia 1, Kuzmanoszki 5, Mihalcea 4, Tálas 4, Sipos 1. Csere: Szabó, Orbán L. – Majnov 3 (1), Sztojlov 2, Komporály 3, Orbán L. 2, Ferenczi 2, Szász, Kónya 1.

PANDURII: Antonaru – Kekezovic 4 (2), Dinescu 2, Dragnea 1, Acatrinei 5, Apolzan, Giotoiu. Csere: Șelaru – Popescu, Rodrigues 1, Mănescu A. 1, Mănescu B., Halász 4, Enache, Stankevicius.

Az eredmény alakulása: 7. perc: 4–3, 15. p.: 10–6, 27. p.: 18–10, 40. p.: 24–11, 45. p.: 25–13, 54. p.: 29–17

Kiállítások: 18, ill. 14 perc

Hétméteresek: 1/1 ill. 2/2

MESTERMÉRLEG

Vlad Caba: – Boldog vagyok, hogy így alakult a mai meccs. Eddig kiegyenlített mérkőzéseket játszottunk mai ellenfelünkkel, de ma nagyon jók voltunk, ők pedig nem kapták el a fonalat. A folytatásban is így kellene játszanunk, ebben a szenzációs hangulatban, ami ma a sportcsarnokban volt.

Liviu Andrieș: – Nagyon jól játszott a hazai csapat, minden poszton legalább két jó játékosa van, mi pedig gyakorlatilag kimaradtunk a mérkőzésből. Az eddigi, egymás elleni mérkőzéseink már történelemnek számítanak. Össze kell kapnunk magunkat.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."