Sport » Kézilabda

Még több gólt dobott és továbbjutott az SzKC

Ott lesz a következő körben az SzKC, kettős győzelemmel lépett át a lelkes amatőr csapaton.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc-cambridge
Fotók: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. november 23., 21:53
0 hozzászólás. 

Kevesebb volt mindenből a vasárnap esti Challenge Kupa-visszavágón, de gól több esett: a nézőtér foghíjas volt szombathoz képest, a bolgár játékvezetői kettős hölgytagja, Szilvija Markovszka térdszalagsérülést szenvedett, így Jonko Vutov egyedül vezette le a mérkőzést, amin a csapatok kiszolgálták a közönséget, összesen 64 gólt láthattak a kézilabdakedvelők.

Szombathoz képest más színű mezeikben léptek pályára a csapatok, az SzKC legerősebb felállásával kezdett, a második félidőben más hatos állt be. Mindenki lehetőséget kapott, Orbán Szilárd helyett ezúttal a fiatal Kónya Hunort nevezte Vlad Caba a keretbe – ugyanígy az angliaiak is két más játékost neveztek, a kapus Jack Graham-et és a mezőnyjátékos Guy Kevint.

szkc-cambridge-2A mérkőzésen látványos megoldásokat is láthattunk, az SzKC számára újabb edzési lehetőség adódott, csendes, sportszerűtlenségektől és sérülésektől mentes találkozó volt. Az utolsó percekben a keret legfiatalabb tagja, Kónya Hunor is pályára lépett, két remekbeszabott gólt is szezett. 78-35-ös összesítéssel lépett tovább az SzKC a Challenge Kupa következő körébe.

Szerdán, november 26-án nehéz hazai bajnoki vár az SzKC-ra, 17 óra 30 perctől a tavalyi bronzérmes Tordai Potaissa látogat a sportcsarnokba, a meccset élőben közvetíti a Digi Sport Televízió.

Challenge Kupa, 3. kör, visszavágó

CAMBRIDGE HC–SZÉKELYUDVARHELYI KC 21–43 (10–21)

CAMBRIDGE: Cedric – Briant 1, Majoros 6, Bentz 2, Kovács, Barber 1, Garcia Costa 8. Csere: Graham (kapus) – Albuquerque 2, Moody, Guy Kevin, Rota, Harter, Cseuk Lau, Norman, Almeida 1 (1). Edző: Föglein Ágnes.

SZKC: Tevzadze – Mihalcea 5, Majnov 2, Ramba 4, Rusia 3, Onyejekwe 1 Tálas 3. Csere: Szabó (kapus) – Sipos 3, Szász 3, Orbán 3, Kuzmanoszki 5, Komporály 6, Sztojlov, Ferenczi 2, Kónya 2. Edző: Vlad Caba.

Az eredmény alakulása: 4. perc: 2–3 11. p.: 4–9, 27. p.: 8–18, 36. p.: 11–25, 40. p.: 13–29, 58. p.: 20–40

Kiállítások: 2, ill. 4 perc.

Hétméteresek: 1/1 ill. 0.

MESTERMÉRLEG:

Vlad Caba, SzKC: – Tudjuk, hogy nagy a különbség a két csapat között, de ellenfelünk lelkesen, jól játszott és ez számunkra is tanulságos volt, hogy hogyan kell lelkesen játszani. Minden jót kívánok nekik a jövőben, hátha jövőre az EHF Kupában találkozunk!

Föglein Ágnes, Cambridge: –Az egész hétvége egy nagyon jó élmény volt, ezt meg szeretnénk köszönni. Tudtuk, hogy nagy különbség van a két csapat közt, lejátszottuk a két meccset és nem úgy játszottunk, hogy semmi esélyünk nem volt – mi is dobtunk a második meccsen 21 gólt, amire azért büszkék vagyunk. Az nem egy rossz teljesítmény egy professzionális csapat ellen. Büszkék vagyunk a csapatunkra és elégedettek vagyunk az eredményünkkel.

Komporály Attila, SzKC: – Az igazság az, hogy nagyon jó edzés volt, ami kellett is nekünk, mert jön egy nagyon kemény meccs Tordával. Szeretnék gratulálni a csapatnak, mivel feljöttek arra a szintre, hogy egy nagyon jó edzőmérkőzést játsszunk velük.

Majoros Zsolt, Cambridge: – Fantasztikus élmény volt itt játszani, sokaknak közülünk ez nem adatott meg és lehet, hogy meg sem adatik a jövőben. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, sajnos pár fontos játékosunk, akikkel a tavaly megnyertük a harmadik helyet, nem lehetett itt. De úgy gondolom, egy jó edzésnek jó volt az ellenfélnek, hogy itt voltunk. Nekünk pedig felejthetetlen élmény.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."