Sport » Kézilabda

Nehezen, de hozta az idény első meccsét az SzKC

Nagyot harcolt az SzKC, a szívósan játszó sereghajtónak fejet kellett hajtania.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szakcvaslui1
Mihalcea dobta a mindent eldöntő gólt. Fotó: Csedő Attila / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. január 28., 21:00
0 hozzászólás. 

A vártnál nehezebben győzött az SzKC a pandúrok otthonában, a sok sebből vérző sereghajtót az sem zavarta meg, hogy két alapembere, Dinescu és Giotoiu is sérülés miatt volt kénytelen kihagyni a találkozót. Az udvarhelyieknek is nélkülözniük kell Tálast, a beállós posztján így Sipos és Szász kaptak több lehetőséget.

Vlad Caba a Szabó – Mihalcea, Majnov, Kuzmanoski, Rusia, Onyejekwe, Rusia, Sipos (játszott még Tevzadze – kapus, Stojlov, Ramba, Szász, Ferenczi, Orbán) kezdőt küldte pályára, a csapat főleg Rusia és Majnov átlövéseinek köszönhetően húzott el három góllal az első tíz perc után. Azonban a házigazdák nem adták könnyen a bőrüket, nem hagyták elhúzni az SzKC-t, hat perccel a félidő vége előtt ki is egyenlítettek, de mégis az udvarhelyiek mehettek egygólos előnnyel pihenni.

Rusia percei következtek a második játékrész elején, Ramba is elemében volt, ám a félidő közepére a zsilvásárhelyiek átvették a vezetést, Caba időt kért, az SzKC rohamozott a fordításért. Sok volt a kiállítás is, ez is közrejátszott abban, hogy a találkozó végére a grúz átlövő vezérletével sikerült felőrölnünk a házigazdák védelmét és a javunkra fordítani a mérkőzést. A végén nagyon megizzadt az SzKC, a mindent eldöntő gólt Mihalcea egy időkérés után dobta be az utolsó percben.

A táblázatot Nagybánya vezeti, az SzKC második, a folytatás szombaton 18 órától idehaza a Bukaresti Steaua ellen következik.

Kézilabda Nemzeti Liga, 16. forduló

Zsilvásárhelyi Pandurii–Székelyudvarhelyi KC 28–30 (13– 14)

Az udvarhelyi gólszerzők: Rusia 10, Majnov 7, Mihalcea 7 (2-őt hetesből), Ramba 4, Kuzmanoski 2, Onyejekwe 1.

Kiállítások: 8, illetve 14 perc.

Hetesek: 1/1, illetve 4/2.

A forduló többi eredménye: Bákói Știința–Dunărea Călărași 27–28, Bukaresti CSM–Bukaresti Dinamo 27–30,Temesvári Poli – Nagybányai Minaur 30–32, csütörtökön játsszák a Konstancai HCM–Tordai Potaissa (élőben 17.30-tól a Digi Sport 2-őn) és Steaua–Vaslui (élőben 19.15-től Digi Sport 2-őn) találkozókat, Suceava áll.


címkék: SzKC Rusia győzelem

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."