Sport » Kézilabda

Ungvár felé félúton

Bajnokit is játszik útközben az SzKC, a Zaporizzsja elleni odavágó vasárnap lesz. Zsilvásárhely lesz az ellenfelünk a Kupában.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc-4158
Két meccs vár a héten a csapatra. Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. március 10., 11:27
0 hozzászólás. 

Csütörtökön játssza következő bajnoki mérkőzését a Székelyudvarhelyi KC – március 12-én 18 órakor a CSU Suceava otthonában lép pályára az együttes. A jelenleg sereghajtó gárda (összesen két meccset nyert meg, háromszor döntetlent játszott) ősszel nagyon meglepte az udvarhelyi csapatot idehaza, hiszen döntetlent játszott vele a sportcsarnokban, a találkozó 23-23-ra végződött.

A csapat a suceava-i meccset követően indul Ukrajnába, a kárpátaljai Ungváron március 15-én 17 órakor játszik a Challenge Kupa negyeddöntőjének odavágóján a ZTR Zaporizzsja együttesével. A visszavágó március 22-én, vasárnap 18 órakor lesz az udvarhelyi sportcsarnokban. A visszavágó televíziós közvetítéséről tárgyal a Digi Sport tévétársaság és a klub vezetősége.

Kedden délelőtt kisorsolták a Román Kupa elődöntőit, eszerint április 4-én Nagybányán a Final Fourban az SzKC a Zsilvásárhelyi Pandurii-val, a házigazdák pedig Konstancával fognak mérkőzni. A két vesztes a kisdöntőben, a győztesek a döntőben játszanak másnap délután.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."