Sport » Kézilabda

A sereghajtó kipipálva, irány Ukrajna

Folytatta győzedelmes tavaszi hadjáratát az SzKC, otthonában verte el a sereghajtó Suceavát. Vasárnap sokkal nehezebb dolga lesz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

suceavaszkc
A KC ezúttal piros mezben játszott (Fotó: Hegyi János)
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. március 12., 20:29
0 hozzászólás. 

Az udvarhelyiek számára kínos döntetlen született ősszel idehaza a fiatal játékosokból álló Suceava ellen, valószínűleg ez is motiválta a csapatot, hogy visszavágjon a kiesőjelöltnek. A moldvai városban háromszázan voltak kíváncsiak a bajnokira, amin az éllovas SzKC sima győzelmet aratott.

Vlad Caba a Tevzadze - Komporály, Majnov, Ramba, Stoilov, Onyejekwe, Sipos kezdőhetest küldte pályára, de a mérkőzés folyamán játszott még Szabó, Orbán Szilárd (kapusok), Kuzmanoski, Rusia, Szász, Ferenczi és Orbán Levente.

A tizedik percig bírta a hazai csapat, addig még képes volt egyenlíteni és vezetni is, ám innentől fogva csak az SzKC volt a pályán, fokozatosan húzott el a hazaiaktól. Ramba jó napot fogott ki, egyre-másra dobta a gólokat átlövésből, de a Mihalceát (megfázással bajlódik, nem nevezték a meccsre) helyettesítő Komporály is kivette a részét a gólgyártásból. A játékrész végére már öt gól volt az udvarhelyi csapat előnye.

Fordulás után sem változott sok minden, elhúztunk hét találattal is, a 3-4 gólos előnyt stabilan tartotta az éllovas, a házigazdák csak faragni tudtak az előnyünkből, hibáinkat sem mindig tudták kihasználni, végül hat lett közte. Az SzKC tartja a pozícióját a bajnokságban, pénteken reggel az ukrajnai Ungvárra indul a csapat, ahol vasárnap délután 5 órától a Challenge Kupa negyeddöntőjének odavágóját játssza a ZTR Zaporizzsjával. A hadjárat folytatódik.

Férfi Kézilabda Nemzeti Liga, 22. forduló

CSU SUCEAVA–SZÉKELYUDVARHELYI KC 26–32 (13–18)

Az udvarhelyi gólszerzők: Ramba 7, Komporály 6, Majnov 6, Onyekjekwe 5, Sipos 4, Rusia 2, Ferenczi 1, Orbán Levente 1.


címkék: SzKC Suceava Ramba

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."