Sport » Kézilabda

Szurkolói előtt hódíthatja el a kupát az SzKC

Elméletileg tíz meccse lesz a csapatnak májusban, amennyiben a bajnokság döntőjét is végigjátssza. De van ám szerencséje is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkcztr1
Fotó: Sinka-Király Levente / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. április 21., 14:23
0 hozzászólás. 

Kedvezett a kedd déli sorsolás az SzKC-nak, a döntő odavágóját ugyanis Portugáliában, az ABC Liberty Seguros Braga otthonában játssza május 16-án vagy 17-én, egy héttel később, május 23-án vagy 24-én pedig az udvarhelyi sportcsarnokban lesz a visszavágó – akármelyik csapat nyer, a Challenge Kupát a székelyudvarhelyi közönség előtt fogja átvenni.

Az SzkC-ra pokoli május vár, hiszen nem kevesebb, mint tíz (!) találkozót kell játszania, amennyiben a román bajnokságban is a hátralevő összecsapások hárommeccsesek lesznek és a csapat döntőbe jut.

Tordával a kiírás szerint május 6-án, szerdán, illetve másnap, 7-én játszunk idehaza a negyeddöntőben – utóbbi meccs akkor lesz, ha az elsőn is nyerünk. Arra a variánsra, hogy az SzKC elveszítheti a 6-i találkozót, nem is merünk gondolni, habár az első meccsen vereséget szenvedett a KC. Amennyiben továbblép a gárda, május 10-én már elődöntőt játszik a CSM Bukarest-Konstanca páros továbbjutójával. A második meccs május 13-án, a harmadik 20-án lesz (amennyiben szükség lesz rá). A bajnokság döntője a Challenge Kupa finálé-visszavágója után lesz (1. mérkőzés: május 26, 2. meccs: május 29., 3. találkozó: május 30.).

Ezen a héten a csapat két alapembere, Andrei Mihalcea és Chike Onyejekwe a román válogatott edzőtáborába mennek, majd május első három napján részt vesznek egy lengyelországi tornán.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."