Sport » Kézilabda

Nagy napot fogott ki az SzKC

Sorozatban a nyolcadik győzelmét aratta a bajnokságban az SzKC, nagyon elverte a Duna-partiakat idegenben. Jokanovic parádézott.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. február 06., 14:51
0 hozzászólás. 

A sérült Tálas Huba nélkül utazott el Călărași-ba az együttes, ahol a múlt héten nagyon jó teljesítménnyel a kupából a Dinamót kiverő helyiekkel nézett farkasszemet. Az első percekben a moldovai és ukrán játékosokkal teletűzdelt hazai csapat akarata érvényesült, de fokozatosan rákapcsolt az SzKC, a védelem összeállt és a Jokanovic által hárított hetes jelezte, hogy kapusunk is jó formában van.

Az első játékrész közepén kért időt Vlad Caba, azt követően szereztük meg a vezetést Markez hetesével, a félidő végére pedig annyira feljavult az SzKC játéka, hogy öt góllal mehettek pihenni a fiúk. Jokanovic fantasztikusan védett, a hazaiak edzője kétszer is időt kért.

A második játékrész Ojleski kontragóljával indult, majd Ghiță kiállításával folytatódott, de egy gyors gólváltás volt ebben a periódusban, az SzKC nemhogy tartotta az előnyét, de jóval meg is növelte azt. A 36. percben egy újabb Ojleski-kontra után Aihan Omer a harmadik időkérés lehetőségével is élt, de tanítványai nem tudták visszahozni a sírból a meccset. Az utolsó percekben már parádézott az SzKC mind a védelemben (Jokanovic még egy hetest megfogott), mind a támadásban (Csog kínai figurából talált be). Iulian Andrei kapus is bedobott ugyan egy hetest, de sokat nem változtatott a játékon az sem, hogy kivédett néhány lövést.

Nagyon megvertük ellenfelünket, gyakorlatilag felmostuk a padlót a hazaiakkal. A következő bajnoki idehaza lesz a Zsilvásárhelyi Pandurii ellen, egyelőre a pontos időpont nem ismert.

Férfi Nemzeti Liga, 19. forduló

DUNĂREA CĂLĂRAȘI–SZÉKELYUDVARHELYI KC 22–31 (10–15)

Călărași Sportcsarnok, 1000 néző. Vezette: Radu Iliescu és Doru Manea (Bukarest)

CĂLĂRAȘI: Brazsnyik (6 védés/17 kapott gól) – Gavrilioaia 5 (1), Kumogorodszkij 2, Sabin Ignat 3, Șania 1, Bulov 4, Carali 1. Csere: Erhan (0/7) Iulian Andrei (5/7) 1 – Marius Ignat 1 (1), Gurkovszkij 3, Zakacsurin, Mitrea 1, Juzsbabenko. Vezetőedző: Aihan Omer

SZKC: Jokanovic (18/21) – Mihalcea 7 (2), Markez 6 (3), Onyejekwe 4, Rusia 3, Ojleski 4, Sipos 2. Csere: Orbán Szilárd (0/1) – Szász, Kuzmanoski, Ghiță 4, Csog 1. Vezetőedző: Vlad Caba.

Az eredmény alakulása: 3. perc: 2–1, 12. p.: 5–5, 20. p.: 9–8, 29. p.: 10–14, 36. p.: 11–18, 46. p.: 19–26, 50. p.: 19–27, 56. p.: 19–29.

Kiállítások: 4, ill. 4 perc

Hétméteresek: 5/3 ill. 6/5



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."