Sport » Kézilabda

A vége izgalmas lett, de nyert az SzKC

Indulatos meccsen diadalmaskodott a Székelyudvarhelyi KC. Az zsilvásárhelyiek edzőjét pirossal küldték a tribünre.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc tgjiu-9691
SzKC-Zsilvásárhely, fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. február 13., 22:11
2 hozzászólás. 

Telt ház előtt fogadta a Székelyudvarhelyi KC a Zsilvásárhelyi Panduriit és Mihalcea gyors góljával ezt hamar meg is hálálta a csapat. Ugyan a zsilvásárhelyiek rögtön egyenlítettek, de később végig ők rohantak az eredmény után. Egymás után kopírozta le többször Ojleski gyorsindítását a hazai csapat, ezeket rendre be is vágta a macedón. Ezzel szemben az ellenfél csak átlövésekkel tudott próbálkozni, hála az udvarhelyiek masszív védelmének.

szkc tgjiu-9661

Indulatos volt a küzdelem, Kuzmanoskit kiküldték két percre, Bozo Rudicot, a vendégek vezetőedzőjét pedig sárgával figyelmeztették a sorozatos reklamálásai miatt. Onyejekwe is játszott az ellenfél idegeivel, csak akkor tudta elvégezni a kilencméterest a zsilvásárhelyi csapat, amikor a játékvezető odébb tessékelte a szélsőt. A félidő közepére ötgólos előny alakult ki, ami végig is kísérte a játékrészt. A kapus helyett is sokszor játszatott mezőnyjátékost a Pandurii, és még ha ezeket ki is használták, gyorsan válaszolt rá valamelyik SzKC játékos.

szkc tgjiu-9717

Egy lerántás után az ellenfél beállója, Paul Giotoiu reménykedett, hogy befújják a hetest és csalódva a bírókban, ordítozva állt fel, amiért ki is küldték két percre. Ezt Rudic sem tűrte szótlanul és kireklamálta magának a pirosat, ami után a tribünre távozva ordítozott tovább játékosainak.

A szünet lejártával egy kicsit az öltözőben maradtak az udvarhelyiek, ez Vlad Caba időkérésébe is került, de aztán Jokanovic védéseivel és Mihalcea sziporkázásával mindig visszatornáztuk az ötgólos előnyünket. Markez is jókor vétette észre magát, Orbán Szilárd pedig Dejan Pralica hetesét védve szállt be meccsbe.

szkc tgjiu-9792

Az utolsó percekben a vendégek cserekapusa, Alexadru Bucătaru is több ízben bravúrral hárított és szépen lassan egy-két gólra fogyott előnyünk, de a közönség búgatása közepette hibáztak a fontos pillanatokban a zsilvásárhelyi játékosok, így két góllal, 23-21 arányban nyerte meg a mérkőzést a Székelyudvarhelyi KC.

Férfi kézilabda Nemzeti Liga, 20. forduló

SZÉKELYUDVARHELYI KC–ZSILVÁSÁRHELYI PANDURII 23–21 (15–10)

Városi Sportcsarnok, 900 néző. Vezette: Marius Pintea (Nagyvárad) és Marcel Sas (Kolozsvár)

SZKC: Jokanovic – Mihalcea 6 (2), Ghiță 2, Kuzmanoski 3, Rusia 2, Onyejekwe 1, Sipos 2. Csere: Orbán – Ojleski 5, Markez 2, Szász, Csog 2. Vezetőedző: Vlad Caba.

ZSILVÁSÁRHELY: Șelaru – Pralica 4, Acatrinei 2, Țutu 2, Iancu 3, Nistor 5, Păunică 2. Csere: Bucătaru – Tărzioru 3, Șoldănescu, Giotoiu, Mănescu. Vezetőedző: Bozo Rudic.

Az eredmény alakulása: 8. perc: 3–2, 13. p.: 8–3, 20. p.: 11–7, 27. p.: 13–8, 346 p.: 16–12, 42. p.: 18–14, 50. p.: 22–16, 55. p.: 22–21.

Kiállítások: 4, ill. 6 perc

Hétméteresek: 2/2 ill. 3/2



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
guguka
2016-02-13 22:40:11
Telt haz es szervezett szurkolas nelkul... vagy az gondolom nem tunt fel a cikkironak hogy siri hangulat volt a merkozesen. Most latszott igazan hogy nem mindegy vannak vagy sem szurkolok, mert a kozonseg nem tud hangulatot teremteni egymagaban...
Remeljuk rendezodik a nezetelteres a csapat es a medvek kozott, maskepp 5 szurkolo leorditja a telthazunkat.
avatar
Egy a sokból
2016-02-14 12:12:07
Szerintem nincs semmiféle nézeteltérés.
Remélem a Székely Medvék nem azonosulnak egy ilyen figurával, aki mindent jobban tud mint az edző és képes a saját csapatát, illetve annak néhány tagját "anyázni".
Örvendjen, hogy csak az ingyen bérletet vonták vissza és nem tiltották ki a Sportcsarnokból. Ennek kapcsán érdemes megnézni néhány nagyobb kézilabda-, foci csapat "politikáját" ilyen esetekben.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."