Sport » Kézilabda

Kikapott, de bizonyított az új kézilabdacsapat

Vereséggel kezdte az idényt Székelyudvarhely kézilabdacsapata, de már az első meccsen bebizonyították, hogy ott a helyük a bajnokságban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

nagyvarad szejke
Fotó és szöveg forrása: Székelyföldi Kézilabda Akadémia facebook oldala
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2018. szeptember 20., 20:16
0 hozzászólás. 

Idegenben, a Nagyváradi VSK otthonában kezdte meg a román A-osztályos szereplését az újonnan alakult Szejke SK. A másodosztály talán legerősebb csapata ellen Sipos Lóránt együttese jól kezdte a találkozót, ha csak egy góllal is, de az első félidőben szinte végig vezetésre állt. Nem tudta azonban lerázni ellenfelét, fordítottak a hazaiak, így ők mehettek egygólos előnnyel pihenőre. A harmincadik perc végén 16-15 állt az eredményjelzőn.

A második részt rosszul kezdték az udvarhelyiek, ezt használta ki a hazai csapat, amely el is húzott nyolc perc alatt öt góllal. Volt hat is köztük, de összekapta magát a Szejke, és a végjátékra nagyon szorossá tette a találkozót. Négy másodperccel a vége előtt még döntetlenre állt a találkozó, de egy hetessel a hazaiak megszerezték a vezetést, és újabb kidolgozott támadásra már nem volt ideje az udvarhelyi csapatnak. Egy góllal maradt alul egy nagyon kiélezett csatában. Ennek ellenére bizakodásra ad okot a csapat teljesítménye, jövő vasárnap a Tordai Potaissa fiókcsapata ellen hazai pályán bizonyíthatja ezt saját közönsége előtt.

Férfi A-osztályos bajnokság, D-csoport, 1. forduló

Nagyváradi VSK – Székelyudvarhelyi Szejke SK 33–32 (16–15)

Nagyváradi VSK: Duma (9 védés / 31 kapott gól) – Munteanu 14 (8), Munea 5, Liberț 6, Mihăilescu, Cîrchea 2, Crăciun 3. Csere: Ene (0/1) – Radu Răzvan 3, Codrin, Criste, Szász Csongor. Vezetőedző: George Tăutu.

Szejke SK: Orbán Szilárd (6 védés / 26 kapott gól) – Buguleț 4, Daninfeld 3, Kopacz 4, Fekete 4, Kónya 2, Szász Előd 3. Csere: Jobb (2/7) – Komporály 3, Pál Szilárd, Teuțean 8, Jére, Orbán Levente, Lőrinczi 1, Lázár. Vezetőedző: Sipos Lóránt.

Az eredmény alakulása: 3. perc: 2–2, 8. p.: 5-4, 11. p.: 5–7, 16. p.: 8-9, 25. p.: 13–12, 36. p.: 21–17, 43. p.: 25–20, 55. p.: 29–28.
Kiállítások: 6, illetve 14 perc.
Hétméteresek: 8/8 ill. 1/1.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."