Sport » Kézilabda

Kokaint fogyaszthatott az udvarhelyi kézilabdázó

A B-tesztje is pozitív lett a sportolónak, egy magyarországi lap szerint kokain kerülhetett a szervezetébe. A médiaorgánum nem erősíti meg ezt. 

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

orban-annamaria
Fotó: Siófok KC / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. április 08., 09:25
3 hozzászólás. 

Egy hónappal ezelőtt meghatározatlan időre felfüggesztették a Siófoki KC kézilabdázójának, a székelyudvarhelyi Orbán Annamáriának a játékjogát, az indoklás szerint a sportoló doppingteszten bukott le. Akkor a Siófoki KC honlapján szintén közöltek egy hírt, amely szerint Orbán Annamáriával kapcsolatban doppingvétség elkövetésének alapos gyanúja merült fel.

Orbán akkor semmilyen sajtóorgánumnak nem nyilatkozott, a csapat honlapján a következő, rövid közlemény állt: „Nem követtem el doppingvétséget! Soha nem doppingoltam, és a gyermekemről való gondoskodásra tekintettel a jövőben sem tennék ilyet soha. Kikérem az ellenőrző B-mintát, és ha az érdekeim védelme miatt szükséges, jogi segítséget is igénybe fogok venni. Mindaddig, amíg az ügy kivizsgálása folyamatban van, további nyilatkozatot nem kívánok tenni".

A Bors online kiadása csütörtökön azt közölte, hogy Orbán B mintája is pozitív lett, ezért dopping-fegyelmivizsgálatot indítanak ellene. A médiaorgánum úgy tudja, hogy Orbán egy buliban kokaint fogyaszthatott. A Bors megkeresésére Fodor János, a Siófoki KC ügyvezető elnöke annyit mondott, hogy "Ezt a hírt sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarom." A Bors nem tudta leellenőrizni az információt, a Siófok KC honlapján egyelőre semmi nem jelent meg a B teszttel kapcsolatosan. 

A 33 éves Orbán Annamária Székelyudvarhelyen született, idehaza volt országos ifjúsági bajnok, játszott a másodosztályú Famos csapatában. Ezt követően Hajdúnánáson kézilabdázott, majd 2002-ben szerződött a Debreceni VSC csapatába, ahol kilenc idényt játszott, ezalatt két ezüstérmet és egy bronzérmet nyert az NB1-ben. 2011-ben igazolt a Siófok KC-hoz, egy évvel később ezzel a csapattal is bronzérmet nyert. Orbán összesen 16-szor szerepelt a magyar válogatottban.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
perretz
2016-04-08 11:34:25
fogyasz T hatott - egy betu lemaradt.
A cikk linkje, valoszinuleg az elso verzio cimet viszi tovabb, amiben egyertelmuen kijelentitek a fogyasztas tenyet, ami szerintem sem helyes.

avatar
zkatona
2016-04-08 11:41:26
re:
Köszönjük, javítva!
avatar
jutacs
2016-04-10 15:52:26
Az úgy történt, hogy az orgia közepén valaki erőszakkal megszívatta kokainnal jeles sportolónkat, csak azért, hogy lejárassa a fényesen csillogó Orbán nevet.
Őnaccsága pedig engedelmesen beszippantotta mindket orrlyukával.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."