Sport » Kézilabda

Doppingolással vádolják Orbán Annamáriát

Felfüggesztették a székelyudvarhelyi Orbán Annamária kézilabdázó játékjogát. A sportoló tagadta a vádakat együttese, a Siófok KC honlapján.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

Orbán a Siófok egyik alapembere, főleg irányítóként játszik. Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. március 04., 12:16
0 hozzászólás. 

A Nemzeti Sport csütörtöki információi szerint a Magyar Kézilabda-szövetség etikai és fegyelmi albizottsága soros ülésén meghatározatlan időtartamra felfüggesztette a Siófok KC játékosának, Orbán Annamáriának sportolói játékengedélyét, azonnali hatállyal. A Siófok KC honlapján szintén közöltek hírt, amely szerint Orbán Annamáriával kapcsolatban doppingvétség elkövetésének alapos gyanúja merült fel.

A klub honlapja megszólaltatta az udvarhelyi sportolót, s Orbán ennyit közölt: „Nem követtem el doppingvétséget! Soha nem doppingoltam, és a gyermekemről való gondoskodásra tekintettel a jövőben sem tennék ilyet soha. Kikérem az ellenőrző B-mintát, és ha az érdekeim védelme miatt szükséges, jogi segítséget is igénybe fogok venni. Mindaddig, amíg az ügy kivizsgálása folyamatban van, további nyilatkozatot nem kívánok tenni".

A 33 éves Orbán Annamária Székelyudvarhelyen született, idehaza volt országos ifjúsági bajnok, játszott a másodosztályú Famos csapatában. Ezt követően Hajdúnánáson kézilabdázott, majd 2002-ben szerződött a Debreceni VSC csapatába, ahol kilenc idényt játszott, ezalatt két ezüstérmet és egy bronzérmet nyert az NB1-ben. 2011-ben igazolt a Siófok KC-hoz, egy évvel később ezzel a csapattal is bronzérmet nyert. Orbán összesen 16-szor szerepelt a magyar válogatottban.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."