Sport » Kézilabda

Buzogány is gólt dobott a szlovákoknak

Az ifiválogatottban volt eredményes a fiatal kapus, Csog Vencel összesen öt góllal zárt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

csogvencelvalogatott2
Csog két meccsen öt gólt dobott a portugáloknak
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. október 30., 15:54
0 hozzászólás. 

Befejeződtek a válogatott összetartások a hét végén, az SzKC kézilabdázói hazatértek, hétfőtől az edzések folytatódnak a csapat számára, a következő bajnoki meccs vasárnap, november 5-én 18 órától Suceaván lesz, a találkozóról nem lesz tévés közvetítés.

Múlt pénteken este újabb barátságos mérkőzést játszott a portugál és a román férfi kézilabda válogatott Portóban. A találkozót a portugálok 14-10-es első félidő után öt góllal, 27-22-re nyerték meg. A román válogatottban ismét pályára lépett az SzKC fiatal balszélsője, Csog Vencel is, aki ezen a meccsen kétszer talált a portugálok kapujába – múlt szerdán háromszor volt eredményes.

A román ifjúsági válogatott két felkészülési meccset játszott Szlovákiában: Norvégiától 30-26-ra kikapott, a házigazda Szlovákiát 33-27-re legyőzte – Sandu Iacob szövetségi kapitány csapatában mindkét meccsen pályára lépett az SzKC harmadik számú kapusa, Buzogány Barna, aki a második meccsen egy gólt is dobott.

Vjacseszlav Szadovij az ukrán válogatottal Izraelben játszott két felkészülései meccset, egy 25–25-ös döntetlen és egy 28–24-es győzelem jött össze, az SzKC átlövője három gólt dobott. Dragan Dukic a montenegrói válogatott élén a csehekkel csapott össze, egy vereséget (26–28) és egy győzelmet (23–22) könyvelhettek el.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."