Sport » Kézilabda

Csog Venci bemutatkozott a nagyválogatottban!

Méghozzá gólokkal. De hánnyal? Megtudod, ha kattintasz egyet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

csogvencelvalogatott1
Körülbelül fél órát játszott
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. október 26., 11:59
0 hozzászólás. 

Mondjuk előre: hárommal! Ami nem is kevés, ha figyelembe vesszük, hogy nála többet csak Burlacu dobott (négyet), illetve Ghionea szintén hármat nyesett.

A Portugália elleni barátságos meccset amúgy elveszítette a román férfi kézilabda válogatott szerdán délben: 13-11-es első félidő után öt góllal, 29-24-re győztek a portugálok. Az SzKC fiatal balszélsője egy kényszercserének köszönheti a bemutatkozását a nagyválogatottban: a Xavi Pascual szövetségi kapitány által összehívott keret edzésén Nicușor Negru, a Bukaresti CSM szélsője megsérült, így a katalán mester Csog Vencelt hívta be. Na jó, nemcsak ezért, hanem minden bizonnyal azért is, mert kiváló kézilabdázóról van szó, mégha a klubjában mostanában nem sok percet töltött a pályán.

Portóban viszont igen, körülbelül harminc percet és ezalatt három alkalommal volt eredményes, ami bemutatkozásnak egészen kiváló. Vencel a 24-es számú mezt kapta a válogatottban. Az említetteken kívül Gabriel Bujor, Humet, Rotaru és Fenici 2 gólt, Grigoraş, Şomlea, Csepreghi, valamint a két volt SzKC-s, jelenleg a CSM-t erősítő Chike Onyejekwe (ő volt a másik jobbszélső a válogatott csapatban ezen a meccsen) és Szász András egy-egy alkalommal találtak be.

A két csapat pénteken újabb edzőmérkőzést játszik.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."