Sport » Kézilabda

Idénye meccsét játszotta az SzKC

Visszatért a csarknokba Vlad Caba és volt SzKC játékosokkal tarkított alakulata.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

szkc-csm-7049
SzKC-CSM, fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. november 12., 13:19
0 hozzászólás. 

Az udvarhelyi kézilabda csapat volt edzője által irányított bukaresti CSM látogatott a sporcsarnokba szombat délután. Vlad Caba keretében ott voltak az SzKC volt játékosai: Szász András, Onyejekwe, Ciobanu és Ramba, akiket tapsvihar fogadott a bevonuláskor.

szkc-csm-7020

Ennyi jutott nekik a jóbol, hiszen teltházas csarnokában az SzKC már a mérkőzés elején el tudott lépni néhány góllal, bő negyedóra után Vlad Cabának négygólos hátrányban kellett kikérnie első idejét.

szkc-csm-6955

Dragan Djukics a fiataloknak is lehetőséget adott, ők éltek is vele, Balázs Botond nagyszerűen irányított, és a kezdőként pályára lépő Buzogány Barna is bravúrokat mutatott be a kapuban. Kovacevic, Vilovszki, Szadovij és Mihalcea is termelte a gólokat, olyannyira hogy a gólkülönbség egyre duzzadt, a félidei szünet után beállni látszott a 7-8 gólos előny.

szkc-csm-7017

Az SzKC védekezése is nagyszerű volt, szinte minden összejött az udvarhelyieknek, a hajrában sem tudott zárkózni a CSM, amely végül 32-23-ra kapott ki Kuzmanoszkiéktól.

szkc-csm-7121

Az SzKC tíz lejátszott mérkőzés után a pontvadászat harmadik helyét foglalja el, a Tordai Potaissa Temesvár elleni győzelmével átvette a vezetést, de a bukaresti rangadót, a Steaua-Dinamo mérkőzést vasárnap rendezik, és a Dinamo egy győzelem esetén újra a Bölények Ligája élére kerülhet.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."