Sport » Kézilabda

Nyertünk három pontot, de még egy átlövőt elveszítettünk

Az első félidőben nagyjából lerendezte a foksányi bajnokit az SzKC, a másodikban izgultunk egy kicsit. Jöhet a Torda elleni rangadó!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szejkeNagybanya1

Hazai pályán jól megy a Szejke SK-nak a játék

Megszerezte második hazai győzelmét a kézilabda...
SzejkeKrajova

Kupameccsen kapott ki a Szejke SK

A kézilabda Román Kupa legjobb tizenhat közé kerülése...
segesvar szejkesk 1

Nem jött össze a pontszerzés

Nagyon küzdelmes találkozón van túl a...

csmfocsaniSzKC
Jól védekezett a KC, kapusai is jól fogtak
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. december 09., 19:50
0 hozzászólás. 

A győzelem kötelező volt Foksányban, s ezt szó szerint vették az SzKC játékosai: az első percektől kezdve végig vezetve, néhány percnyi második félidei megingást leszámítva nyerték meg a szombat délutáni találkozót.

A második félidő közepére kissé visszaesett a gépezet, ezt a hazaiak megpróbálták kihasználni, de a végjáték ismét az udvarhelyieké volt, négy góllal sikerült nyerni. Volt forró helyzet, de Kovacevic higgadtsága néha nagyon jól jött, pl. a vendégek hét játékossal rohamoztak, ő pedig az üres kapujukba is gólt lőtt.

Ami a gépezet akadozását illeti, balátlövő poszton nagy bajok vannak: Dragas sérülés miatt nem utazott el erre a meccsre, a negyedóráig jól játszó Szadovij pedig szintén kidőlt. Egy gyönyörű találat után rosszul érkezett a padlóra, a televíziós közvetítésben az látszott, hogy a bal térde sérült meg – a játékot nem folytatta, térdét bekötötték. Kérdés, hogy a jövő hét közepén esedékes rangadóra felépülnek-e, mert ha nem, akkor valószínűleg Kuzmanoskinak vagy a Foksányban egészen jól játszó és öt gólt szerző Szőkének kell ezen a poszton helyt állnia. 

Amúgy meg nagyon jól helyt állt a védelemben az SzKC-ban az első meccsét játszó Andrei Voinea: a nyáron leigazolt fiatal védekezés-specialista még a bajnokság kezdete előtt sérült meg, ennyi időnek kellett eltelnie, amíg felépült.

Szerdán, december 13-án 17 órától ugyanis az örök rivális Tordai Potaissát lenne alkalmunk jól megverni és egy szép, nagyon rég várt győzelemmel befejezni a naptári évet.

Férfi Kézilabda Bölények Ligája, alapszakasz, 14. forduló

FOKSÁNYI VSK–SZÉKELYUDVARHELYI KC 22–26 (9–16)

Foksány, Városi Sportcsarnok, 600 néző. Vezette: Dorinel Gurbină és Emilian Stanciu (Resicabánya)

FOKSÁNY: Marocico (15 védés/25 kapott gól) – Miroiu 1, ERŐS 5, Hagiu 2, SLADIC 7 (5), Mocanu 2, Rață 2. Csere: Ragea, Pătru 1, Năstăsie 1, Popovici 1, Moisă, Țuțu, Popa. Vezetőedző: Ciobotariu Viorel.

SZKC: DA ROSA (11 védés / 15 kapott gól) – Mihalcea 4 (2), SZŐKE 5, Szadovij 1, KOVACEVIC 7, Vilovski 1, Tálas. Csere: Szaldatcsenka (3/7) – Krivokapic 1, Balázs, Voinea, Kuzmanoski 2, Ghiță 1, Baranau 3, Csog 1. Vezetőedző: Dragan Dukic.

Az eredmény alakulása: 4. p.: 1–2, 8. p.: 3–5, 17. p.: 5–12, 25. p.: 8–14, 28. p.: 9–15, 34. p.: 10–17, 40. p.: 13–18, 44. p.: 15–20, 54. p.: 19–22, 58. p.: 20–23.

Kiállítások: 4, ill. 6 perc

Hétméteresek: 5/5 ill. 4/2



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."