Színes » Benzingőz

Különc Duster, de csak francia síoktatóknak

Egy éve, hogy a Dacia betört a SUV-ok piacára a Dusterrel és máris feltűnt az első korlátozott darabszámú modell, ami exkluzívabb, mint gondolnánk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
felborultkamion2

Kidőlt egy kamion pótkocsija

Több órája vesztegel az út szélén. Kattints és...
babakocsi

Az autóból tolta a babakocsit, megbüntették

Az anyuka pedig filmezte, és ezen szórakoztak. A sofőrt...
vitosfruzsina-szonyegmosok

Egyúttal a perzsát is megmosták a kocsimosóban

Ki mondta, hogy az autómosóban csak négykerekűt lehet...

Szines_benzingoz/duster_esf
Szines_benzingoz/duster_esf
szerkesztoÍRTA: ANDRÁS FERENC
2011. április 22., 14:01
8 hozzászólás. 

A Renault meghosszabbította együttműködését az École de Ski Français-val, azaz a francia síoktató iskolával és piacra dob egy igazi különkiadást az összkerekes Daciából. Az autó teljes neve Dacia Duster École de Ski Français (ESF) és tömve van olyan extrákkal, amelyek megkönnyítik egy síoktató mindennapjait. Az alapot egy 4x4 kerék meghajtású 1,5 literes, 110 lóerős dízel Duster szolgálja, amit egy alumínium motorvédővel és tetőre rögzített síléc tartóval spékeltek meg, valamint felkerült a különkiadást jelző ESF felirat is. Nem kell sokat agyalni a színválasztáson, hiszen csakis Glacier White (azaz a gleccser fehér) színben érhető el az újonc.

Szines_benzingoz/duster_esf

Az alapár meglehetősen borsosra sikerült, 18 990 eurót fizet a vásárló. Az alapfelszereltség része a ködlámpa, az elektromosan mozgatható és fűthető tükrök, manuális klíma, kormány alól irányítható CD lejátszó mp3 támogatással, négy gumiszőnyeg, valamint 16 colos acél felnik Continental téli gumikkal. Kiegészíthető az aktív biztonsági csomag is – a hárombetűs elektromos segédeszközökért természetesen felárat fizetünk: az ASR+ESP kombó 300 eurót kóstál. A további exkluzivitás érdekében 450 euróért Platine Grey színűre fújják a külső műanyag elemeket.

Akinek bejön az ajánlat és elgondolkodik, hogy a közeljövőben egy ilyen Dusterrel szeretne furikázni, annak rossz hírünk van. Nemcsak azért, mert korlátozott darabszámú, hanem azért is, mert az ESF-et csak és kizárólag az École de Ski Français-nál bejegyzett síoktatók vásárolhatják meg.

Szines_benzingoz/duster_esf

Az első különkiadás talán egy kicsit túl exkluzívra sikerült, drasztikusan lecsökkentve a potenciális vásárlók számát. Remélhetőleg a román piac számára is készülnek majd hasonlóan ígéretes, a nagyközönség számára elérhető különcök. Addig is játszunk el a gondolattal, hogy milyen extrafelszereltséggel látnánk el egy képzeletbeli különkiadást, amelynek a kódneve mondjuk Duster RRE (Romanian Roads Edition) is lehetne...


8 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Csedo
2011-04-22 15:29:07
Tokeletes idozites :P
avatar
kszl
2011-04-22 15:40:42
ugyis csak egy dako... es a dako az en szememben nem auto
avatar
Nero
2011-04-22 17:52:01
Boldog lennel te ha egy ijen dako-t vezetnel es nem jarna pofad baromsagokat...dehat akinek egy 20 eves golf jelenti az autot es azert mert nemet annak mondhat az ember...de persze gondolom neked s600-as mercid van :lol:
avatar
Veve_Alekosz
2011-04-22 19:58:40
Kedves kszl! Ha egy kicsit utána járnál a dolgoknak akkor tudhatnád h a Duster francia autó a karosszéria az ami Román de az sem teljesen.Amúgy könnyű olyan autót blamálni amit csak képen láttál s azt is csak itt és most.:)
avatar
möjszömbágpulá
2011-04-22 21:57:42
re:
EZ a káeszell megin tudóskodik pászmeg.
Eccé valaki 'ecsapja az arcát a sok sökeccség miatt, ami tódul ki a pofájábóll.

Káeszell, idefigyejj, milyen kocsit vett neked apád, hogy akkora vagán vagy vele.
avatar
zterex1
2011-04-23 06:26:19
Találóan, pont a szezon elejére. :evil:
avatar
B_Laci
2011-04-24 10:22:49
dászter
A parkolóban elejtett adathordozóból az is kiderül hogy a következő különkiadást csak és kizárólag az egyetlen Nyugat-Samoa mélytengeri delfinúszás oktató vásárolhatja meg. A szín az egyértelműen tengerkék, a rozsdafoltok pedig vörösek lesznek.
avatar
persze
2011-04-25 21:36:58
unom mar hogy a sok 20m eves audit meg vw dicserik...aki buta az is marad...persze esze sincs hogy elgondolkodjon

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."