Színes » Életmód

Köpj a piros macira, vallj szerelmet ingyen

Idegroncs vagy, mert itt a Valentin-nap és nincs egy vasad se ajándékra? Semmi pánik. Esztelen költekezés helyett elő a kreativitással!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Illusztráció/ Szabó Apor

Óraátállítás: utoljára ugrálhatunk az időben

Az Európai Unió megszavazta, hogy az idei lesz az utolsó...
Kilyén Károly, a tökös gazda fotó: Szabó Apor

Tökös gazda: nyolcan hozták fel a kertből

Az első két kísérlet sem volt semmi, harmadszorra...
Bara Kinga elárulta, hol nyaralt Udvarhely fotók: Simó Veronika

Szeretjük, ha ellátják a bajunkat

Tudjuk, hol süttetted a hasad a nyáron, és azt is, hol...

ValentinNap2012
fotó: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2012. február 14., 12:11
0 hozzászólás. 

Kibőgött szemekkel és üres pénztárcával állsz a Valentin- napi ajándékokkal megtömött kirakat előtt?

Elfacsarodott szívvel gondolsz arra, hogy idén sem telik a zenélő plüssspárnára, szerelemtől duzzadó égővörös méhecskére és szívektől túlcsorduló angyalkákra?

Egy vacak ájlávjús bögrével, de még egy szíves kulcstartóval sem tudod meglepni szíved választottját?

ValentinNap2012

Ne aggódj és ne pánikolj, inkább nézz szét otthon: a kamrától a fürdőszobáig minden helyiségben találsz olyan egyszerű dolgokat, amiből ajándékot varázsolhatsz. Garantáljuk, hogy kedvesed imádni fogja, hogy nem a polcról sebtében lekapott kínai tucatcuccal lepted meg, hanem egyedi meglepetéssel készültél, aminek ötlete a Te fejedből pattant ki és nem mellesleg a saját kezeddel késztetted el.

Összedobtunk pár, szinte semmibe nem kerülő ötletet, hogy kihúzzunk a slamasztikából.

 

Mindegy, csak piros legyen!

A szerelmesek napjának színe a piros, a meglepetés vadászatnál erre koncentrálj. Jöhet minden árnyalat, a bíbortól az épp csak pirulóig, lényeg, hogy a szín vörösen lángoló érzelmeidről tanúskodjon.

 

Éljen a papír zsebkendő!

Ne zokogd tele bánatodban a zsebkendődet, inkább szórd meg érzéki rúzsfoltokkal! Az égővörös rúzzsal ejtett szerelmes pecsét a legtutibb, de ne tépd a hajad, ha a sminkkészletedben csak rózsaszínű akad.

ValentinNap2012

Ha úgy gondolod, nem elég a csókos üzenet, vésd rá vallomásodat is a zsebkendőre. Ehhez megteszi egy piros színű szájkontúr ceruza, de jó egy filctoll is. A színes ceruzával macera a vékony zsebkendőre írogatni, legalábbis nekünk nem sikerült.

ValentinNap2012

Miután kidekoráltad a zsebkendőket, jöhet rá egy leheletnyi parfüm is, az illatos zsebkendőket dugdosd szerelmed táskájába, zsebébe, de akár a zoknijába, pulcsijába is elrejtheted.

 

Vörös karmok helyett, vöröslő szívek

A vörös színű körömlakk is csodákat tehet! Kapj elő egy kávéscsészét, bögrét vagy poharat, a lényeg, hogy egyszínű legyen, és máris telepingálhatod szívekkel.

ValentinNap2012

Ha elrontottad, ne csapd falhoz a csészét, inkább töröld le acetonba mártott vattával a művedet, mosd meg és kezd elölről. Mi egy kávéscsészét áldoztunk fel a szerelem oltárán.

 

Irány a konyha!

A Valentin-nap akkor igazi, ha a szerelmes suttogásokat nem üres gyomorral kell megemészteni. Nem kell elegáns vendéglőbe vonulni és egy vagyont költeni a közös gasztro élvezetekre.

Reggelire, vacsorára jöhet egy tojásrántotta vagy tükörtojás, de a piros paprikával, paprikakrémmel kidekorált zsíros kenyér, vagy a szív alakúra formázott szalámival és kápiával megbolondított szendvics is megteszi.

Ne késsel faricskálj, inkább ollóval szabjad a szíveket. Ebédnél sem kell túlzásokba esni, a köménymaglevest vagy pityókatokányt feldobhatjuk egy vörös színű szalvétával, amit természetesen szív alakúra vágunk. Mi a karácsonyról megmaradtból kreatívkodtunk, de az összehajtogatott fehér szalvétát is meg lehet vadítani piros szívekkel, titkos üzenetekkel. A poharat a körömlakkos módszerrel úgyszintén.

ValentinNap2012

A desszert legyen szezonális: narancsszeletekből írjuk ki, odavagyunk párunkért. A túl bonyolult Szeretlek helyett az Imádlak-ot ajánljuk, de ha már az amcsiktól örököltük Valentint, miért ne jöhetne az egyszerű Love ?

ValentinNap2012

Délután egymás vállán piheghetünk a tévé előtt, de akár andaloghatunk is egyet kéz a kézben. Séta közben rajzolhatunk szívet a hóba, de szív formájúra gyúrt hógolyóval is célba vehetjük kedvesünket.

ValentinNap2012

Az este legyen a romantikáé, gyertyafénnyel megspékelve. A vacsora dekorálásához a reggelinél nem alkalmazott trükköket simán bevethetjük, de a tálaláshoz mindenképpen kotorjuk elő a karácsonyi gyertyamaradékokat, csillagszórót.

ValentinNap2012

Lazuljunk együtt egy illatos fürdőben, de előtte osonjunk be a helyiségbe és tusfürdővel, habfürdővel rajzoljunk szívet a kád aljára vagy faragjuk a klasszikus szerelmes jelt a szappanba.

ValentinNap2012

Egyszerűbb, ha a tükörre rúzzsal, de jobb híján fogpasztával mázoljuk fel a vallomásunkat.

ValentinNap2012

Aki akar, rejtsen titkos üzenetet egy üvegbe. A hosszú nyakú üvegből nehéz kibányászni a cetlit, egyszerűbb egy csinosabb befőttesbe vagy gyümölcslevesesbe rejteni a „titkot". Ha nem akarunk betört fejet, ne dobálózzunk, inkább óvatosan pottyantsuk a vízzel és habokkal teli kádba a törékeny cuccot.

ValentinNap2012

 

Csukd be hát az üres pénztárcádat, és nyisd ki inkább a szívedet, vedd elő a kreativitásod, hogy Valentin-napján még jobban megteljen párkapcsolatod szeretettel.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."