Színes » Érdekességek

Essen szerelembe 1 éjszaka alatt!

Szingli Valentin Partyval vár a Hotel Küküllő*** étterme február 12.-én, szombat este nyolctól.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2011. február 03., 18:22
0 hozzászólás. 

Még mindig egyedül? Essen szerelembe 1 éjszaka alatt, ehhez hozzájárul az afrodiziákum koktél, a vágykeltő fogások és természetesen a fergeteges buli – mindezt megtalálja a Hotel Küküllő*** éttermében. Február 12.-én 20 órától elsősorban az egyedülállókat várják, de nem zárkóznak el a páros jelentkezőktől sem.

SzaszaNem mindennapi ötlettel állt elő a Hotel Küküllő***! Véleményük szerint a szerelmesek napjának azokhoz is szólnia kell, akik még nem találták meg az IGAZIT. Leginkább számukra szervezik idei Bálint-napi rendezvényüket, ami a páratlanoknak kiváló alkalom lehet a nagy Ő felkutatására.

A Szingli Valentin Party jellegéhez illően a welcome drink egy könnyű vágykeltő Sextaner flip koktél, majd előételként almás-zelleres szárnyassalátát szolgálnak fel dióval. A főétel többféle húsos specialitás, gyümölcs és köret kavalkádja: a résztvevők megkóstolhatják a szilvával töltött sertésszűzet mandulakéregben, pulykamellet barackkal töltve pehelybundában és köretként vadrizs kerül terítékre sárgarépás burgonyával. Az ízletes menüsort egy valódi desszert-különlegesség koronázza meg: tiramisu- és áfonyakrémes palacsinta. Az ajánlatból nem marad ki a vörösbor sem!

Bővebb információk a 0726-326.050-es telefonszámon vagy a marketing@kukullo.ro e-mail címen. A rendezvény együttműködő partnere a Cronos Társkereső Iroda.

(x)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."