Színes » Érdekességek

Mirigyek, X-ek és „gángnámsztájl"

Az Irigy Hónaljmirigy nem csak az X-Faktort, hanem az éppen világot hódító Gangnam Style-t is bekóstolta. Melegítsd a nevető izmokat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

nixfaktor-01
nixfaktor-01
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2012. december 05., 14:31
0 hozzászólás. 

Ha azt mondom X-Faktor, akkor mindeki prüszköl, rögtön valóságshowzik és a mondatot már Győzikével zárja. Ilyent szarságot nem nézünk, jön legtöbbször a válasz. Dehogyisnem. Hiába tagadjuk, hogy nem nézzük az X-Faktort, a statisztikák nem ezt mutatják.

Szombat esténkét legalább két millióan tapadunk a képernyőre, hogy megnézzük miként szenved Zámbó „nem vagyok Jimmy fia" Krisztián, hogyan rugdossák adásról-adásra a mindig mosolygó – énekelni már kevésbé tudó – Csobot Adélt, esetleg azt várjuk, hibázzon egyet Oláh Gergő, akit a hangjáért és nem az eszéért szeretünk.

Hogy kerül PSY az X-Faktorba?

A válasz előtt feltevődik az a kérdés: ki az a PSY? A vágott szemű dél-koreai PSY legújabb lovacskázós számával indult világot hódítani. A Gangnam Style mára bejárta a világot, kisebb őrületet váltott ki a kontinensek szinte minden szegletében, meglehetősen sok embert bírt rá az idétlen lovacskázásra, köztük az ENSZ főtitkárt is.

Az már nem is meglepő, hogy Thaiföldön két rivális banda Gangnam-tánccal provokálta egymást, ami lövöldözéssel végződött. Aki nincs képben, az gyorsan kattintson ide, ha nem látta a klipet sem, akkor viszont ide.

Akik bárkiből hülyét csinálnak

A történet harmadik játékosát, az Irigy Hónaljmirigyet nem kell bemutatni. Dől belőlük a hülyeség és mindenki nevetség tárgyává válik, akit célba vesznek. Most a legjobb, amit csinálhattak, hogy egy fedél alá hozták a tehetségkutatókat a tehetséggel. Egy igazi paródiában láthatjuk „Piesszájt" versenyezni a niX Faktorban, de természetesen a hazai kínálat ikszeit sem hagyják ki a buliból. 

Például ezért is megéri ezeket a műsorokat nézni. Hogy jobban ráharapjunk a poénra, de ha most csöppennénk bele a csili-vili művilágba, akkor se hagyjuk ki ezt a paródiát. Szemnedvesedés garantált.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."