Színes » Érdekességek

X-Faktor: Blanka a Mentorok Házában versenyez

Az X-Faktor 2. következő állomásában a székelyudvarhelyi Abodi-Nagy Blanka már a Mentorok Házában versenyez. Barátjával róla beszélgettünk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

stories_Szasza/Szines/abodi_blanka
stories_Szasza/Szines/abodi_blanka
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. október 08., 17:01
2 hozzászólás. 

Abodi-Nagy Blanka az RTL Klub múlt heti adásaiban bejutott a Mentorok Házába, e hét végén pedig már a legjobb 24 énekes között, a lányok csoportjában fog versenyezni. Székelyudvarhelyen, illetve Erdélyben nagyon sokan szurkolnak az énekesnőnek, ezt mutatja például a Youtube-on látható produkciója alatti bejegyézeskből.

BlankaXFaktor

A székelyudvarhelyi 29 éves Mag Attila három éve él párkapcsolatban Abodi-Nagy Blankával – honlapunknak elmondta, hogy ő egy vendáglátó-egységet vezetett, Blankáék zenekara ot lépett fel rendszeresen, akkor ismerkedtek meg.

Mint Attila elmondta, tavaly nyáron Blanka már benevezett az X-Faktorra, de akkor az utolsó pillanatban, eléggé felkészületlenül, fáradtan érkeztek Budapestre a meghallgatásra, s akkor az első fordulóban kiesett.

Idén is némiképp hasonló volt a helyzet, a lány nem is akart benevezni, de barátja kérésére mégis benevezett – ahogy Attila visszaemlékezett, a mostani is elég nehéz volt, mert utolsó pillanatban érkeztek a marosvásárhelyi első meghallgatásra. Utána aztán pörögtek az események: a budapesti válogató Attila szerint nagyon emberpróbáló volt.

„Ültünk a váróteremben, negyedóránként három nevet mondtak be, azokét, akik következtek – több mint tíz órát vártunk, amíg bemehetett és a mentorok előtt énekelhetett." – emlékszik vissza Blanka párja, aki szerint nagyon fel kell készülni egy ilyen versenyre.

Szasza

A jövőjét, a karrierjét nagyban fogja befolyásolni a mostani X-Faktor, sok minden függ attól is, hogy hányan látják a Youtube-on, a Facebook-on. „Fiatal még, de nagyon tehetséges és fejlődőképes. Én úgy érzem, hogy az eddig látott felvételeken még nem tudta megmutatni az igazi tudását, szerintem csak a 60%-át. Sokkal szebben is tud énekelni, kiderül, hogy ez meddig lesz elég." – mosolyodott el Attila.

 

Lájkold, nézd, szurkolj!

Blanka hivatalos Facebook-oldalát itt találod meg, itt pedig megnézheted egyik előző produkcióját, amikor egy Vaya con Dios-dalt énekel.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
gindi
2011-10-09 20:52:53
Fel a fejjel Blanka,nekunk te vagy a legjobb.Tovabbi sok sikert kivanunk.
Ne torodgy Feroval.....
avatar
unique
2011-10-09 23:54:35
"torodgy" :D

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."