Színes » Érdekességek

Udvarhelyi nők, szevasztok!

Sugározd a nőiességet, légy jópofa. Öltözz ízlésesen, ne hisztizz, ne légy kopasz, és ne tejbegrízben süsd a flekkent. Ne ideál, Nő legyél.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

nőnap
Ne ideál, Nő legyél. Fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE, PÁL EDIT ÉVA
2013. március 08., 10:40
0 hozzászólás. 

A pasiknak igenis van véleményük a nőkről, csak az a baj, hogy ezt női fülek hallatára ritkán, általában soha nem hangoztatják. Hogy oldalunkat a kíváncsiság ki ne fúrja, nők napja ürügyén nőcis kérdésekkel leptük meg a számunkra legtrendibb és egyben legidegesítőbb férfiakat. Nem terheltük le őket, a száz plusz egy, udvarhelyi női mivoltunkra vonatkozó kérdésből mindössze 11-et tettünk fel. Szerintünk a legkönnyebbeket. Például azt, hogy mi tesz vonzóvá, baj-e, ha nem tudunk főzni, s mit gondolnak, emancipálódtunk-e már. A „kövérek vagyunk-e?" kérdést a legbosszantóbb női tulajdonságra vonatkozóval helyettesítettük.

Összejött a trendi pasijaink 10+1 parancsolata kezdő és haladó nőknek.

1. Mi tesz egy nőt vonzóvá?

Van egy titokzatos tulajdonság, úgy hívják nőiesség. Csak annyit tudni róla, hogy a haja, a foga, a mosolya, a bőre, illata, a védelmező anyatigrissége, a szeme, a lehetőleg szimmetrikus arca, a húsa, a húsa, a húsa, a lazasága, a mozgásának ritmusa, a sírása, zokogása, és a hangos nevetése, a megjelenése – mindez olyan kombinációban, hogy azt ne lehessen utánozni. Ezt nem lehet megfogalmazni, de áradnia kell. Jobb, ha szedünk némi rádiumot, mert a legtöbb férfi a kisugárzásunkra bukik. Ezért élnek, ettől halnak. Ezt kell nekünk úgy kombinálnunk, hogy közben nem akarunk mindenképp nők lenni. Mi sem egyszerűbb.

2. Ha választani kellene, inkább egy kevésbé vonzó külsejű, kedves, jópofa lány, vagy egy szuperül kinéző, de kevésbé kedves nő jön be? Miért?

A macsóbbak elve: az egyszer használatos nő legyen szexi, nem muszáj kedvesnek lennie. A többiek is macsók, csak hazudnak. Például azt, hogy a többször használatos nőknek a nem vékony segget és mellet is lehet szépen hordani, és a smink is csodákra képes, nemcsak szexből áll az élet, a te választottad, ha te választottad, úgyis a legszebb, legkedvesebb, legjópofább.

no-7170Van, aki ez úton is udvarol szíve választottjának: „Én már kellett válasszak, és egy vonzó külsejű kedves lányt választottam. Jól van na, nem mindig kedves, de én sem vagyok mindig az".

Van, aki egyből a házasságot bánja: „Kierkegaard óta tudjuk: Házasodj meg, meg fogod bánni; ne házasodj meg, ezt is meg fogod bánni; házasodj vagy ne házasodj, mindkettőt meg fogod bánni". Van, aki azt szereti, ha a lány egy kicsit punk, és rock'n'rollt jár az élet színpadán.

És van, aki szerint nem kell választani, mert nem csak ez a két kategória létezik. Mi is ebben reménykedünk.

3. Igaz-e az udvarhelyi nőkre az, hogy nem lehet megérteni őket?

Ez egy keresztkérdés volt, amitől jól összezavarodtak a pasik. Tanulságos. Valóban nem tudnak egyszerre két dologra figyelni. Egy részük nem értette, hogy mi az az udvarhelyi nő.

Akadt, aki egyenesen tagadta a létezését: „ilyen sincs, hogy udvarhelyi nő". Csűrték-csavarták, a többség szerint, akár udvarhelyi, akár más földrajzi fekvésű, a nőket nem lehet megérteni. A válaszokból világosan kitűnt, hogy minket tényleg nem lehet megérteni, pedig csak egy rövid kérdést tettünk fel. Az egyetlen „nem igaz" válasz sem csapott be. Állítólag még mi sem értjük magunkat. Ennek az a magyarázata, hogy „a nőket nem megérteni kell, hanem szeretni. Ez az, amit sokan nem értenek. Én sem". Megható.

4. Mennyire fontos, hogy kövesse a divatot? Szoknya vagy nadrág, magas sarkú cipő vagy lapos talpú, esetleg sportcipő legyen a mindennapi viselete?

Fölösleges euró ezreket költenünk a ruhatárunkra, az a fontos, hogy jól nézzünk ki – meztelenül. Ha tudjuk viselni a ruhánkat, akkor a divat követ minket. De jobb, ha van egyéniségünk, mert az öltöztet. Ha nincs, legyen szűk farmerünk, tornacipőnk, skót szoknyánk, pláne nyáron, télen nadrágunk, színházba magas, táncolni lapos cipőnk. Ne bújjuk a kirakatokat, magazinokat vakon, úgy sincs ízlésük. Nekünk legyen. Belső divatunk. Mindegy. Ne nézzünk úgy ki, mint „a többi rakás szerencsétlenség". Mert az élet nem szoknyanadrág.

5. Melyik női tulajdonság idegesít a legjobban, mi ábrándít ki egy nőben?

A hiszti. Ha van, azért, ha nincs, azért. Az, ha megjátszuk magunkat, savanyú a pofánk, hangosan beszélünk, hazudozunk, olyanok vagyunk az ágyban, mint egy fosznideszka, és csak a hagyományos úton szeretünk járni, bizonygatjuk a nőiességünket, felsőbbrendűségünket, nem vagyunk leányok a gáton, minden más nőt utálunk, legfőképpen a legjobb barátnőinket. Új mondat: ha bezárkózunk és hallgatunk, ha szájmenésünk van, ha csapongunk a sminkasztal és a konyha közt, miközben beszárad a körömlakk és odaég a báránypörkölt. Szóval, ha a pasikat önmagukra emlékeztetjük.

6. Mennyire fontos, hogy tudjon főzni?

Semennyire. Illetve. Vagyis. Nem árt, ha tud. Mert „a férfiak egy részénél a szívükhöz vezető út a gyomrukon és a farkukon át vezet kikövezve". De ennek vannak más módjai is. Például, ha értünk a villanyszereléshez és az autójavításhoz. Vagy, ha főzünk valami finomat. Miután beismertük, hogy nem tudunk főzni.

no-7200Ez mindig jólesik. De nem szempont. A szempont az, hogy ne tejbegrízben sült flekkennel akarjuk mindenáron kifejezni a szeretetünket.

7. Melyek azok a házimunkák, amelyeket nem végzel el, csak azért, mert azok a női szerepkörhöz tartoznak?

Ilyen nincs, szerepkör sincs. Azaz, a nő nem mosógép, a férfiak egy része szeret mosogatni, és rég nem vasalt, mert nem volt, mit. Felségterületek vannak: a nőé a konyha, és a mosatlan, és a fürdő. Ott akár úrnő is lehet. Figyelmesek a férfiak, amit az asszony szívesebben, jobban végez, és ők unják, vagy bénák benne, azt nagylelkűen átengedik. Egyébként önellátók, mint az a haver, aki „ha a mosógépet nem találták volna fel, már rég megnősült volna". Az jobban idegesíti őket, ha azért kell elvégezniük bizonyos munkákat, mert azok tipikusan a férfi szerepkörbe tartoznak.

8. Milyen testi-lelki-szellemi tulajdonságokkal kell rendelkeznie a számodra ideális nőnek?

Ideális nő nincs. Az ideális nő testi-lelki-szellemi téren egy szinten áll a férfival, lefesteni mindig csak a pillanatnyi igények szerint lehet. Az igények folyamatosan változnak. Zsák a foltját kapja meg. Az ideális nő „kibaszottul" vigyáz a testére kétszázhúsz és negyven fölött is. Szülés után nincs sörpocakja. Az ideális nő, ha baja van, mondja meg „perszonál", mint a vonat. Az ideális nő legyen illedelmes. Szex közben úgy üvöltse fel a szomszédokat, hogy ne zavarja őket.

no-7229Az ideális nő ne hagyja magát befolyásolni a szülői fészek, és az anyós által. Az ideális nő ne legyen buta, ne legyen vallásos, és főleg kopasz. „Amennyiben ez megvan, az meglátszik minden szekcióban". Az ideális nő legyen nyitott, legyen jó humorérzéke. Különben úgy „seggre ülhet, mint a ló a jégen". Ha ez véletlenül megtörtént, akkor az ideális nő „álljon talpra, mint a rajzszög, egyenesedjen ki, mint a kasza".

Mi, ideális nők el tudjuk viselni magunkat és a férfit. Bár szerintünk is ez nagyon ideális.

9. Mit gondolsz az egyenjogúságról, mennyire érvényes ez az udvarhelyi nőkre?

Abszolút rendben van az egyenjogúság, csak épp a zord székely mentalitásban nem beszélhetünk róla még néhány generációig. Olyan kultúrában meg társadalomban élünk, amiben a férfiak vannak előtérben, vidékünkre, Udvarhelyre ez sajnos hatványozottabban érvényes. „Mégis társadalmunkat évezredek óta a nők irányítják". Logikus.

Vannak, akik az élő asszonyba is belekötnek: „Amelyik férfi úgy emlegeti a párját, hogy az asszony, az vágjon fát, sörözzön a haverokkal, s ne csodálkozzon, ha a jobb keze jelenti egy idő után a szexuális életet számára. Meg is érdemli".

Mások szerint a nők egyenjogúak, „habár vannak kimondottan női és férfi munkák". Egyes férfiak próbálnak – látszattettekkel – ezen a téren előrelépni, erőltetik az egyenjogúságot, de „a tiszteletet kellene megtanulni először, és ezt semmilyen törvénnyel nem lehet elérni".

no-7219Érdemes megfontolni: "a nők egyenjogúságának legnagyobb akadályai jelenleg a nők. A nagymamák, az anyukák, vagy akár saját maguk is. Agyban nem viselik el, ha nem egyenjogúak, és érzelmileg nem viselik el, ha egyenjogúak". Az udvarhelyi nők nem vívnak forradalmat az egyenjogúságért, beleszületnek az egyenjogtalanságba, és örülnek, ha egy normális pasit találnak maguknak.

Vigasztaljon, hogy „Isten előtt mindenki egyenlő". Ámen.

10. Egyetértesz-e azzal, hogy Udvarhelyen vannak a legszebb nők?

„Igen". „Nem". „Nem láttam mindet, nem tudom megmondani". "Az sem rossz, ha udvarhelyi, de épp másutt él". „Természetesen, hiszen én is innen választottam". „Udvarhelyen is nagy arányban fellelhetők „tetszetőshúsú nők". „Nem". „Nem". „Ha valakinek használ és másnak nincs kára belőle, akkor bármivel egyetértek". Erről ennyit, igen.

+1. Igaz vagy hamis: szép és okos nők egy személyben még a mesékben sem léteznek?

A praktikus férfi válasza: a képlet kiszámításához ismerni kell a szépség mércéjét és azt, hogy mekkora IQ-val rendelkezik az okos nő. A tapasztalt férfi válasza: volt és van is szerencsém ilyenekhez. A diplomatikus: kicsit túlzottan leegyszerűsített a kérdés. Túlzottan relatív mindkét fogalom, hogy általánosítani lehessen". A bizalmatlan: A szép és okos nők rendszerint visszaélnek adottságaikkal, főleg, ha tisztában vannak velük. A hívők: létezik ilyesmi, de még nem látták soha. Mint a mesében.

 

Kérdéseinkre kilenc kedves férfi válaszolt. Köszönjük szépen. Nők napja alkalmával boldog udvarhelyi nőket kívánunk.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."