Színes » Érdekességek

Ki savaz a végén 2.

Tudjuk. A második rész sosem olyan jó. Mégsem bírtuk megállni, újabb adag faviccet gyűjtöttünk be a választásokról.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Ők már lesavaztak
Ők már lesavaztak
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. november 16., 17:13
2 hozzászólás. 

Lemondok a cigiről – mondta Toró T. Tibor vasárnap reggel, ám kénytelen volt ismét rágyújtani, miután az EMNP választmánya nem fogadta el a lemondását.

Szilágyi Zsolt sem úszta meg simán a mai választást, kénytelen volt feltekerni a szavazólapot, miután rájött, bármennyire erőlködik, nem megy neki a magyar összefogás.

Megtartotta a szavát. A karcfalvi szavazókörzet ablakán kétszer is bekukucskált Kelemen Hunor, az RMDSZ elnöke, majd belátta, hogy ismét csak saját magára szavazna.

Borbély László a két egyforma méretű téglalap közül nem tudta eldönteni, melyik a kisebbik rossz, ezért mind a kettőbe pecsételt.

Sanyika a baróti Star tv választási különkiadásában hangsúlyozta, mindenképp menjünk el szavazni, mert a szavazás jót tesz a választásoknak.

Eközben a románok

Mihai Răzvan Ungureanu a romákhoz intézett kampánybeszédében előadta a teljes Țiganiadá-t. Mire befejezte, a hallgatóság olajra lépett. Egyeseknek cukor is ropogott a talpa alatt.

Tăriceanu székelyföldi látogatásán bejelentette, hogy következő, sorban a hatodik felesége mindenképp Kovászna vagy Hargita megyei lesz, ha a székely nők ilyen kevéssel beérik. A magyar gyerekeknek ő már úgyis tata. Hozzátette, amíg él, itt nem lesz autópálya, a székelyeknek egyenesen csillagösvényt építtetnek.

A pénteki tüntetések után törvénykezdeményezést adott be Gheorghe Funar. Kolozsvár német nevét kereszteljék át azonnal Klausenburgról, ha Gheorgheburgra nem is, legalább Victorenburgra.

Monica Macovei-nek nagyon jól telik a vasárnapja. Egy tál rácsos sütivel lepte meg ma délután a börtönben csücsülő politikusokat.

Eközben Udvarhelyen

Bunta Levente, Székelyudvarhely polgármestere tizenöt befejezetlen körmondatban tudatta a közvéleménnyel, nem tud szavazni, akut tüdőgyulladást kapott. Meg nem erősített információink szerint fűrészpor okozta a betegséget, amelyhez köze lehet annak is, hogy hajnalban megtudta, a következő március 15-i ünnepségen Verestóy Attila szavalja a Fától fáig c. verset.

Pálca

És ez még csak a kezdet: a székelyudvarhelyi RMDSZ az országos szervezet mintájára az autósok belátására bízza az új körforgalomban való közlekedést.

Udvarhelyen szavazott Borboly Csaba. Itt es jobb, mint Csíkban – indokolta a városváltást a a szavazást követően.

Szász Jenő Orban Victorra szavazott.

Eközben a jelöltek

Victor Ponta miniszterelnök vasárnap reggel sürgősségi rendelettel megemelte a nyugdíjasok átlagéletkorát.

Klaustrofóbiám van – nyilatkozta tömören szavazása után a kormányfő.

A Times New Roman szerint Klaus Johannis népszerűsége elérte a 99 százalékot, miután megígérte a románoknak, hogy megválasztása esetén a teljes országot eladja a németeknek.

November 2-án tíz százalékkal növekedett a belföldi turisták száma Teleorman megyében. November 16-ára azonban jóval nagyobb arányra számítanak. Ennek érdekében a székelyföldi töltöttkáposzta rekord mintájára miccsrekordot döntenek.

A külföldi turizmust is fellendítette a kormány, akik nem Pontára szavaznak, azokat a külföldi szavazóhelyiségekbe irányították.

Az Erdély Magyar Tudományos Akadémia új helyesírási szabályzattal áll elő Klaus Johannis választási győzelme esetén. A der, die, das-t a következőképpen alkalmazzák a magyar nyelvben: der ék, der eglye, der elye, der medve, der es, der ülés.

Tuti, hogy tudsz jobbat a fentieknél. Folytasd a sort kommentben!



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
manci pacio
2014-11-18 12:01:51
Tudjatok, ki volt Johannis peldakepe a valasztasi
Bunta Levente. Osszevissza beszel, megis mindig nyer.
avatar
otto9876
2014-11-18 16:28:53
...
Bunta csak akkor nyert,amikor Szász Jenő nem indult!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."