Színes » Érdekességek

Nekik hozott meglepit a hóember!

Hosszas mérlegelés után meghavazta az uh.ro zsűrije a Kapd le magad a hóemberrel! játékunk győzteseit.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

hoember-kikiriki
A szelfi nyert
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. február 10., 07:59
0 hozzászólás. 

Nagyon klassz képek érkeztek be a Kapd le magad a hóemberrel! címmel meghirdetett nyereményjátékunkra. Két dolgot azonban rosszul csináltunk: az egyik, hogy szelfiversenyt hirdettünk, mert nem igazán sikerült szelfiket beküldenie olvasóinknak. Hóember és készítője fotók vannak dögivel, de egyetlen egy olyan pályamunka érkezett, amelyről lerí, hogy szelfit ábrázol a szó hagyományos, mobilos, kézbentartott fényképezőgépes értelmében. A többit vagy önkioldóval készítették, vagy egy harmadik személy kattintotta.

A leírásban kértük még, hogy ha lehet, esetleg, izé, a fekvő képeket szeretjük. Na, ez végképp nem jött össze, a Zsebcaféban vacsorázni/Zseblakban játszani, Septimiában locsizni vágyók csak kis hányada küldött olyan fotót, amely szélesebb, mint magas.

A szabály az szabály, és igyekeztünk figyelembe venni a zsűrizésnél, de azért néhány fotó és hóember kreativitása, minden szabálytalanságuk ellenére, elbűvölt.

Apja fia

Az első helyezett esetében, amely igazi szelfinek tűnik, az is hozzájárult a sikerhez, hogy apuka készített a gyerekével hóembert és fotót, ezt muszáj díjaznunk a székelyföldi édesapák motiválása érdekében.

szekely-elod-ok

Így tehát a Zsebcaféba szóló kétszemélyes vacsorát, vagy választásos alapon Zseblak játszóházban való egyhónapos ingyenes játéklehetőséget Székely Előd és kisfia nyerte.

Cirmos cica, aranyhaj

A második és harmadik díjat megosztva Aranyhajú Zselykének és Schmidt Ágnesnek ítélte oda az uh.ro zsűrije. Ők egy-egy kétórás belépővel lesznek gazdagabbak, amely a Septimia Wellness and Spa-ba szól.

Aranyhajú Zselyke esetében a játékosságot díjaztuk, a kellemes színeket, a csajfaktort és a metatextualitást, hiszen az egyik általa küldött fotón épp a szelfizés folyamatát látjuk.

aranyhaju-ok-02

Schmidt Ágnes pedig amellett, hogy négy szelfigyanús kompozíciót is beküldött, amelyekből még reklámfotóra is tellett, nem restellte a macskát pózoltatni a gyerek mellett, így halmozottan cukiságfaktor-díjas.

macsek-nagyonok

Mellettük még számtalan kreatív hóembert és édes gyerekfotót kaptunk, vérzik a szívünk, de muszáj volt kiválasztanunk az első három helyezettet. Mindenkinek köszönjük, hogy hóemberépítésével és a beküldött fotóval feldobta a szerkesztőség napjait, ahogy a városképet is a rövidke januári hóban.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."