Színes » Érdekességek

Konyhafőnöknek készül Ufo Szidi

Az RTL Klub Konyhafőnök című műsorában teszi próbára gasztrotudását a székelyudvarhelyi, Pesten élő Varga Szidónia Tímea.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

UfoSzidiKonyhafonok
Szidit mától nézheted az RTL Klubon
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. április 20., 11:06
0 hozzászólás. 

Az udvarhelyiek György Szidóniaként ismerik, hangját sokáig a Star Rádióban hallhatták, de feltűnt a D3 tévé bemondójaként is a tévéképernyőkön. Az Ufo együttes énekesnője a Konyhafőnök című műsor hétfői adásában debütál. Hétfő este 8-tól kezdődik a megmérettetés.

Szidónia arra a kérdésünkre, hogy miért jelentkezett a versenyre, elmondta, hogy elsősorban a kíváncsiság miatt, majd hozzátette: „ha a férjem nem bátorít, hogy próbáljam ki magam, akkor nem merek belevágni."

„A barátaim, ismerőseim, szüleim már jó párszor ettek a főztömből, mindig pozitív volt a visszajelzés. Mivel én is szeretem a finom ételeket, így gyakran kísérletezek különlegesebb ételek elkészítésében, amellett hogy mindennap főzök ebédet és vacsorát. A verseny persze más, hiszen a reggeltől estig való forgatásban elfáradsz, a zsűri keményen bírál, és a versenydrukk miatt még a legalapvetőbb dolgokat sem úgy csinálod, ahogy kellene. Persze, én minden nap vidáman és pozitívan álltam a dologhoz" – nyilatkozta az uh.ro-nak az Ufo énekesnője.

UfoSzidiKonyhafonok1

Szidónia mesélt a verseny körülményeiről is, mint elmondta több száz jelentkezőből választották be A konyhafőnök című műsorba, és a bekerülés előtt már kétszer főzött. Ez elnyerte az előválogató zsűri tetszését, így került be a tévés vetélkedőbe.

„Nagyon profin felszerelt a konyha, és a versenytársaim általában rendelkeznek ismeretekkel a főzés terén, sőt volt séf és szakács versenytársam is. Olyan is, aki korábban a médiában dolgozott. De volt olyan is, aki körbeutazta a világot, így sokkal több tapasztalatot szerzett, mint mondjuk én" – magyarázta az egykor Star rádiós.

Azt is megkérdeztük az énekesnőtől, hogy mit vár a megmérettetéstől, de ahogy fogalmazott, már megkapta azt: élménydús vetélkedőt. A tavalyi évadból csak pár részt látott, de már akkor izgalmasnak találta, igaz, most másmilyen az izgalom.

„A főzés mellett betekintést nyertem abba, hogy milyen egy profi stábbal dolgozni" – tette hozzá. Azt sajnálja, hogy közben nem lehetett fotózni.

Egyébként az RTL Klub főzős reality-vetélkedőjének nyertese tízmillió forintot kap.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."