Színes » Érdekességek

Szoros verseny alakult ki a 7. Humorfeszten

Április 23-24. között zajlott le az Erdélyi Humorfesztivál, amit immár hetedik éve közösen szervez a Szomszédnéni Produkciós Iroda humortársulat és az RMDSZ.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Balla_Levente
Balla_Levente
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2010. április 25., 17:32
0 hozzászólás. 


„Idén volt a legszorosabb a verseny a Humorfeszten, de jó hosszú egyeztetés után sikerült eldönteni, hogy ki legyen az az ember, aki megkapja a dobbantási lehetőséget a szakmában” – nyilatkozta Kozma Attila, az Open Stage humoristája. Mellette Lung László Zsolt (Open Stage), Felméri Péter, Zsók Levente, Ősz Ferenc és Holovacskó Zsolt humoristák, valamint Horváth István karikaturista is helyet kapott a zsűriben. „Idén azért volt ennyi humorista a zsűriben, mert azt az elvet valljuk, hogy a közönségen kívül, a humoristák értenek a legjobban ahhoz, hogy kiből lehet jó kolléga” – mondta Bálint Ferenc, a Szomszédnéni Produkciós Iroda humoristája.

Balla_Levente_humorfeszt

Balla Levente, a 7. Humorfeszt győztese

A szervezők a Humorfesztet megelőzően 50 jelentkezőből választottak ki hetet, akik április 23-án, pénteken mérték össze humor-tudásukat. A győztes nevét a szombati gálán jelentették be: Kelemen Hunor kulturális miniszter nyújtotta át Balla Leventének az RMDSZ által felajánlott ezer lejes fődíjat. Emellett Bodor László, a Félsziget főszervezője felajánlott a fődíjasnak, valamint Kósa Csaba és Székely Zsolt versenyzőknek egy-egy fellépési lehetőséget az idei Félsziget fesztivál humorprogramjában.

A Humorfeszt gálán a rendező Szomszédnéni Produkciós Iroda mellett fellépett még Kovács András Péter a Showder Klub sztárja, valamint Badár Sándor a magyar Comedy Centraltól.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."