Színes » Érdekességek

Csubakkát letartóztatták, Darth Vader sem szavazhatott (videó)

Ismét furcsa fordulatot vett az ukrajnai választás: rohamosztagosokat és magát a sötét nagyurat sem engedték az urnákhoz.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

DarthVader-szavazas
A sötét nagyúr is voksolt volna
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. október 27., 07:32
0 hozzászólás. 

A Star Wars (Csillagok háborúja) szereplői ismét részt akartak venni az ukrajnai választásokon, de ellenállásba ütköztek. Az odesszai hatóságok megakadályozták Darth Vader szavazását, megfenyegettek több rohamosztagost, Csubakka pedig rácsok mögé került.

Ukrajnában nem egyedülálló eset, hogy a sötét nagyúr voksolni megy, annyira nem, hogy összesen 16 Darth Vadert regisztráltak jelöltként a tavalyi választásokon.

Idén Odesszában egy egész egységnyi rohamosztagos és a sötét nagyúr szerette volna leadni szavazatát a helyhatósági választásokon. Darth Vader például útlevéllel ment a szavazókörzetbe, ahol nem találták nevét, erre ő azt állította, hogy csalásról van szó, mint megjegyezte „a birodalom megengedi a kettős állampolgárságot."

A rohamosztagosok invázióját is rosszul tűrték a rendfenntartók, amikor a szavazók velük akartak fotózkodni. A helyi komisszió egyik tagja azzal fenyegette az ott tartózkodókat, hogy kitiltja őket a szavazókörzetből.

Csubakka sem járt túl nagy sikerrel, őt a rendőrök vitték el illegális kampányolás miatt. A hivatalos álláspont szerint Csubi rossz helyen parkolt, illetve nem volt beíratva a járműve, azaz a Vadermobil. A hely sajtó szerint Han Solo másodpilótájától egy használaton kívüli lézerkardot is elkoboztak a rendőrök.

uh.ro/hotnews.ro



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."